Ρωσία: Αυτός είναι ο δολοφόνος της δημοφιλούς μπλόγκερ μόδας

Η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει έναν άνδρα που θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία της δημοφιλούς μπλόγκερ μόδας, το πτώμα της οποία βρέθηκε σε μια βαλίτσα σε διαμέρισμα της Μόσχας.

Το πτώμα της 24χρονης Γιεκατερίνα Καραγκλάνοβα, που είχε επισκεφτεί και τη χώρα μας, βρέθηκε το Σάββατο μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η κοπέλα, μετά από έρευνες της αστυνομίας και ενώ οι γονείς της δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά.

Η Καραγκλάνοβα, η οποία είχε φοιτήσει στην ιατρική σχολή, διαχειρίζονταν ένα μπλογκ στο Instagram με θέμα τα ταξίδια, τη μόδα και το lifestyle, και είχε 80.000 ακολούθους.

0_PAY-Suitcase-murder-Moscow-14-east2west-news

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, παρά μόνο ότι είναι γεννηθείς το 1986. Ωστόσο ανακοίνωσε ότι κατά την ανάκριση, ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Καραγκλάνοβα και ισχυρίσθηκε ότι την σκότωσε επειδή τον πρόσβαλλε.

Σε βίντεο από την ανάκριση, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομίας, ο δράστης εμφανίζεται να λέει: «Με πρόσβαλλε αρκετές φορές, μείωσε την σεξουαλική μου αξιοπρέπεια και τις οικονομικές μου δυνατότητες. Δεν μπόρεσα να το αντέξω και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό και στο στήθος».

Κατά την ανάκριση ο δράστης δήλωσε ότι μετανόησε για την πράξη του και ότι θα συνεργαστεί με την ανάκριση.

Το πτώμα της δημοφιλούς μπλόγκερ βρέθηκε από τον ιδιοκτήτης του διαμερίσματός της στις 27 Ιουλίου. Του τηλεφώνησαν οι γονείς της ανήσυχοι, επειδή είχαν χάσει τα ίχνη της. Στις 30 Ιουλίου συνελήφθη ο ύποπτος ως δράστης της δολοφονίας της.

Πατέρας δολοφόνου: Ο γιός μου είχε ανισόρροπη συμπεριφορά

Ο πατέρας του 33χρονου δολοφόνου της δημοφιλούς Ρωσίδας μπλόγκερ Γιεκατερίνα Καραγκλάνοβα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα σε νοικιαζόμενο διαμέρισμα της Μόσχας με πέντε μαχαιριές στον λαιμό και το στήθος, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «360», δήλωσε ότι ο γιός του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Φανίτ Γκαρέγεφ, δήλωσε ότι ο γιός του, Μαξίμ (αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα του το οποίο δεν είχε ανακοινώσει αρχικά η αστυνομία) διαρκώς έκανε πλαστικές εγχειρήσεις, είχε ανισσόροπη και επιθετική συμπεριφορά. Εκτός των άλλων, είπε ο πατέρας του ζητούσε από τους συγγενείς τους χρήματα, τα οποία ξόδευε σε γυναίκες. Εξαιτίας αυτής του της συμπεριφοράς, αναγκάστηκε να έχει ελάχιστες σχέσεις με τον γιό του.

Πηγή:newsone.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours