Ο Silvio Horta ήταν μόλις 45 ετών και βρέθηκε νεκρός σε μοτέλ στο Μαϊάμι.

Ο Silvio Horta, ο οποίος δημιούργησε την κωμωδία ABC Ugly Betty και μοιράστηκε το βραβείο του Emmy για το 2007, για εξαιρετική σειρά κωμωδίας, βρέθηκε νεκρός σήμερα στο ντόπιο του Μαϊάμι. Ήταν 45. Ο πράκτοράς του επιβεβαίωσε την είδηση αλλά δεν παρείχε αιτία θανάτου.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της απίστευτα επιτυχημένης σειράς Ugly Betty αυτοπυροβολήθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλά περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Horta έκανε πολλές επιτυχημένες σεζόν διασκευάζοντας την κολομβιανή σαπουνόπερα Yo Soy Betty, La Fea με πρωταγωνίστρια στην αμερικανική της έκδοση την America Ferrera, από το 2006 έως 2010.

Ο Horta δημιούργησε την αμερικανική έκδοση της Ugly Betty, η οποία άφησε την Αμερική Ferrera και έδωσε περισσότερα από 80 επεισόδια σε τέσσερις εποχές από το 2006-10. Η Ferrera κέρδισε ένα Εμμί και μια Χρυσή Σφαίρα για να παίξει την Betty Suarez, μια έξυπνη, γλυκιά και υγιεινή μεξικανόπαθη από την Queens, που προσγειώνεται σε ένα μοντέρνο περιοδικό μόδας στο Μανχάταν. Η Betty αγκάλιασε τη μοναδική εμφάνισή της – συμπεριλαμβανομένων των κτυπήματος, των γυαλιών με βαριά τιμόνια και των αμαξοστοιχιών – και της ανεξάρτητης στάσης στον κόσμο της κορόιδας της μόδας της Νέας Υόρκης.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours