Ο 28χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στην κοπέλα – Ο γάμος έγινε κανονικά

Ένας γαμπρός στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε παράνυμφο της συζύγου του, πριν από τον γάμο του, με το μυστήριο να γίνεται κανονικά.

Ο Ντάνιελ Κάρνι, 28 ετών, κατηγορείται για ακούσια επιδίωξη σεξουαλικής συνεύρεσης και για άσεμνη επίθεση σε μια κοπέλα, που έγινε στο θέρετρο Σμίθφιλντ, στις 30 Αυγούστου.

Η Αστυνομία δήλωσε πως η επίθεση συνέβη, όταν ο γαμπρός και η παράνυμφος αποφάσισαν να… τα τσούξουν, λίγο πριν το μυστήριο. Εκείνη είπε στους αξιωματικούς ότι έκανε ηλιοθεραπεία, όταν ο Κάρνι την πλησίασε. Όντας και οι δύο μεθυσμένοι, οι αναστολές έπεσαν.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο 28χρονος τράβηξε τη γυναίκα στα αποδυτήρια των ανδρών, για να συνεχίσουν το «έργο» τους. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι ορέξεις του σταμάτησαν, όταν η νύφη και (πλέον) γυναίκα του, κατάλαβε τι έκανε και τον σταμάτησε.

Παρά τον χαμό που προκλήθηκε, ο γάμος που ήταν προγραμματισμένος για την 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε κανονικά, σύμφωνα με την Dailymail.

Από την πλευρά της, η παράνυμφος κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν συνήλθε και αντιλήφθηκε πως τα ρούχα που φορούσε… έλειπαν από πάνω της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Κάρνεϊ είπε επανειλημμένα ότι λυπάται, τονίζοντας αρκετές φορές ότι αυτό που συνέβη ήταν δικό του σφάλμα.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours