Νέος ρόλος – έκπληξη για τον Τζόνι Ντεπ

Ρόλος έκπληξη για τον δημοφιλή χολιγουντιανό ηθοποιό

Την παραγωγή μιας ασυνήθιστα «λαμπερής» παράστασης θα αναλάβει ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για ένα μιούζικαλ, που θα αφορά στην ζωή του Μάικλ Τζάκσον, θέλοντας να παρουσιάσει στο κοινό τη δική του οπτική γωνία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του «Βασιλιά της ποπ».

Το σόου με τίτλο «For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told by his Glove», του Julien Nitzberg κάνει το ντεμπούτο της στις 15 Ιανουαρίου στο Λος Άτζελες και περιγράφεται ως μια «ματιά στις περίεργες δυνάμεις που διαμόρφωσαν τον Μάικλ και τα σκάνδαλα που ανέκοψαν τη φήμη του».

Αποτέλεσμα εικόνας για «For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told by his Glove»,

Οι ηθοποιοί εμφανίζονται με μαριονέτες σε πραγματικό μέγεθος με τα μέλη των Jackson 5 και είναι μία ιδέα που είχε για πρώτη φορά ο Julien Nitzberg πριν από 17 χρόνια.

«Έχω γίνει γνωστός γράφοντας της βιογραφίες πολλών. Ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο ήθελε να γράψω μία ταινία για τον Τζάκσον… αλλά το ερώτημα ήταν πώς θα μπορούσα να ασχοληθώ με τις ισχυρισμούς για κακοποίηση παιδιών», είπε ο Nitzberg.

Σημειώνεται ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει λάβει κάποια εξουσιοδότηση από την οικογένεια του καλλιτέχνη, ώστε να ανεβάσει την εν λόγω παράσταση, ωστόσο η διαδικασία για την πραγματοποίησή της φαίνεται να προχωρά κανονικά.

Η εταιρία του Ντεπ, Infinitum Nihil, με επικεφαλής τον CEO Sam Sarkar, αποφάσισε να κάνει την ιδέα του Nitzberg πραγματικότητα.

Πηγή:mononews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours