Μητέρα έκανε βουτιά θανάτου από τον 19ο όροφο κρατώντας το νεογέννητο μωρό και τον 3χρονο γιο της στην αγκαλιά

Στη θλίψη είναι η οικογένεια και η γειτονιά μιας 34χρονης γυναίκας στη Μόσχα όταν εκείνη σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και τον 3χρονο γιο της, αφού πήδηξε από το παράθυρο κτηρίου σχεδόν από 60 μέτρα ύψος, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Η Όλγα Ζάρκοβα, 34 ετών, και οι δύο γιοι της, ηλικίας τριών και ενός μηνός, σκοτώθηκαν μετά τη βουτιά θανάτου της μητέρας από ένα διαμέρισμα του 19ου ορόφου σε πολυκατοικία στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία μετά θάνατον για τη γυναίκα και τα 2 άτυχα παιδιά.

Η επιλόχειος κατάθλιψη που φέρεται να την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη οξείας μορφής προτού αυτοκτονήσει και σκοτώσει τα παιδιά της κατά την πτώση των 60 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα είχε γράψει ένα σημείωμα που είπε ότι δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά της σε αυτόν τον «σκληρό, ζοφερό κόσμο».

«Παραπονέθηκε στους γνωστούς της ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη», δήλωσε πηγή της αστυνομίας στην Komsomolskaya Pravda, «ένιωθε μοναξιά και κούραση», συμπλήρωσε.

Η μητέρα των δύο παιδιών, η οποία είναι σύζυγος ενός Ρώσου στρατιωτικού αξιωματικού, κράτησε τα παιδιά στην αγκαλιά ενώ έπεφτε.

Ο σύζυγός της φτάνοντας στο σημείο και αντικρίζοντας το θέαμα υπέστη σοβαρό σοκ.

Η 34χρονη νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί ότι ο σύζυγός της Ντμίτρι,έλειπε από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα για τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours