Σταμάτης Κραουνάκης: Απαντά για το επεισόδιο με την μητέρα σε συναυλία του στην Ύδρα

Όπως σας γράψαμε χθες, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγινε έξαλλος κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Ύδρα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και ξέσπασε από την σκηνή όπου βρισκόταν. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, καθώς ερμήνευε τις επιτυχίες τους, έδωσε ξαφνικά εντολή στην ορχήστρα του να σταματήσει να παίζει, προκειμένου να κάνει παρατήρηση σε μία μητέρα που… έσπρωχνε τα παιδιά της για να περάσει μπροστά.

Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν μεγάλες. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ωστόσο, ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

«Ειλικρινά πολύ λυπάμαι που πήρε διαστάσεις η φάση με την Κυρία στην Ύδρα. Όσοι με αγαπούν κατάλαβαν. Όσοι όχι, ευκαιρία. Έτσι έγινε.

Επισημαίνω μιας και κοινοποιήθηκε ότι στο πρώτο μέρος της παράστασης που παίζει η Σπείρα, κάθομαι μπροστά, ανάμεσα στους θεατές.

Ήταν καμιά εικοσαριά παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, όχι πάνω από δέκα ετών. Με απόλυτα υπέροχες αντιδράσεις σε αυτό που ακούγανε. Χορεύανε, γελάγανε, συμμετείχαν, ανέβαιναν στα σκαλάκια να κοιτάνε από κοντά. Ο μόνος κίνδυνος ήσαν τα καλώδια, αλλά κοίταξα ήταν όλα καλυμμένα. Με μερικά ανάπτυξα και επαφή. Με ένα, το πιο άτακτο του χάιδεψα την κεφάλα, κάναμε κουτουλιά και κάθισε μαζί με τα άλλα.

Όταν ανέβηκα στη σκηνή η Κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει… Στη μέση του Αυτή η Νύχτα Μένει. Αυτό… Τα υπόλοιπα να τα. Στεναχωρήθηκα πολύ μετά. Ανοιχτή συναυλία, υπέροχη, χωρίς εισιτήριο. Λυπάμαι».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours