Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία

Τραγικός ο επίλογος στην εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού καθώς νωρίς σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρή, σχετικά κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο σε μια χαράδρα με μεγάλο βάθος, στην περιοχή Κεραμέ, σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της. Τη σορρό εντόπισε εθελοντής πυροσβέστης, ενώ έκτοτε γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης της σορού της. Από τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι κατά την πτώση της στη χαράδρα, αποκολλήθηκε βράχος, ο οποίος την καταπλάκωσε.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ.

Η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ αναγνωρίστηκε αρχικά από τα ρούχα της και η ταυτοποίηση της σορού της θεωρείται πλέον τυπική διαδικασία. Η ΕΛ.ΑΣ. με αναρτήσεις στα social media, επιβεβαίωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην άτυχη αστροφυσικό.

«Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ.

Ελληνική Αστυνομία

Εντοπίστηκε πριν από λίγο από επίγειες δυνάμεις ερευνών, σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων περίπου, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, η σορός της 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή:iefimerida.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours