Ο 49χρονος πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε επειδή δεν ήθελε το παιδί του να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού

Αντιπρόεδρος μια εταιρείας επενδύσεων στο Σαν Φρανσίσκο σκότωσε τον 9χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, επειδή δεν ήθελε ο μικρός να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

 

Ο Stephen O’Loughlin, 49 ετών, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του 9χρονου Pierce, ενώ ένα από τα ζητήματα που προκαλούσε τσακωμούς ανάμεσα στους γονείς του παιδιού ήταν ο εμβολιασμός του και γενικότερα θέματα υγείας.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο O’Loughlin ήταν ένθερμος υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος, ενώ πίστευε πως τα εμβόλια που έκανε ο γιος του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχαν κάνει ασθενικό και του προκάλεσαν απώλεια κιλών. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 πατέρας του παιδιού έγινε μέλος ενός new age γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με την λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείο ελέγχου των πολιτών από την κυβέρνηση.

 

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρούς γιο και πατέρα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μητέρα του Pierce κάλεσε τις Αρχές αφού ο γιος της δεν εμφανίστηκε στο σχολείο του.

Πηγή: dailymail.co.uk

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours