Ο δύσκολος αγώνας που δίνει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς για την υγεία του

Το θαύμα της Παναγίας, το δικό του θαύμα, περιμένει τις άγιες αυτές ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της δεκαετίας του ’70 και του ’80, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

7614 ROMPERT OYILIAMS AMALIA DIMITRIADI 2992019Μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, αλλά και με τρομερή πίστη στον Θεό, ο τραγουδιστής των μας χρόνων, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη, καρτερεί η Παναγία να του δώσει και πάλι δύναμη. Να σηκωθεί από το κρεβάτι και να τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες. Τα τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές ολόκληρες, καθώς η αισθαντική φωνή του αλλά και
οι συνθέσεις του έχουν ήδη γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

0791 ROMPERT KAI ILENIA OYILIAMS 15062017

Ηταν αρχές Μαρτίου, όταν πρώτη η «Espressο» δημοσίευσε τη δυσάρεστη είδηση ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά. Κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι αλλά και ανεβασμένοι οργανικοί δείκτες έδειξαν ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν εκεί, όπου χρειάστηκε να κάνει συνεχείς εξετάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί τού συνέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών να έχει δύναμη και θέληση για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη θεραπεία. Ετσι κι έγινε. Ο ίδιος ούτε στιγμή δεν σταμάτησε να πιστεύει πως όλα θα περάσουν και σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο κοινό του. Μάλιστα, εδώ και μήνες αποφεύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με φίλους και
γνωστούς και μόνο η οικογένειά του έχει επαφή μαζί του.

f3

Οπως ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα στην «Espresso», «έχω τεράστια πίστη στον Θεό και όλα γίνονται για κάποιον λόγο». Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ακόμα και τις ημέρες που όλα τα ΜΜΕ ασχολούνταν με την υγεία του Δάκη(έναν από τους ανθρώπους που αγαπούσε υπερβολικά ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς)0757 ROMPERT OYILIAMS ME TIN KORI TOY ILENIA 15062017Δεν είχε καμιά επαφή με το τι λέγεται και ακούγεται γύρω από την υγεία του αγαπημένου του φίλου, μη θέλοντας να επηρεαστεί η δική του εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή ο αγαπημένος καλλιτέχνης ζήτησε από τους γιατρούς να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την κατάσταση της υγείας του, κάτι που σεβάστηκαν όλοι.

Πηγή:espressonews.gr