Φαίη Σκορδά: Έτσι θέλει να «χτυπήσει» το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να φεύγει από τον ΑΝΤ1 και να μετακομίζει στον ΣΚΑΙ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεσαν ότι η νέα εκπομπή της παρουσιάστριας θα είναι αμιγώς ψυχαγωγική.

Και όχι άδικα, αφού για να αλλάξει τη δομή του προγράμματός του ο ΣΚΑΙ και να βγάλει από το δίωρο 10- 12 τους «Αταίριαστους», ήταν εμφανές ότι ήθελε να «χτυπήσει» τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές στο… γήπεδό τους.

Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Τα «πρωινάδικα» την περασμένη σεζόν δεν ήταν όπως τα ξέραμε. Τόσο με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου, όσο και με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, θέλοντας και μη οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν με την επικαιρότητα.

Μάλιστα, ενδεικτικό είναι το γεγονός πως πολλές από τις αποκαλύψεις ειδικά για την περίπτωση της Πάτρας τις μάθαμε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Επιπλέον, όπως επιβεβαίωσε με το δελτίο Τύπου που έστειλε ο σταθμός, ο «Πρωινό» της επόμενης σεζόν θα αφιερώσει την πρώτη του ώρα σε κοινωνικά θέματα.

Στη συνέχεια θα έχει τις κλασικές ρουμπρίκες με τη μαγειρική και την αστρολογία που παραδοσιακά υπάρχουν σε αυτές τις εκπομπές.

Έτσι θέλει η Φαίη Σκορδά να «χτυπήσει» το «Πρωινό»

Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε, θα ασχοληθεί και με αυτό το κομμάτι της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας znews.gr, η Φαίη ζήτησε να αξιοποιήσει κάποιους από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ είχε κάνει πρόταση και στον Θάνο Κλωνόπουλο, από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για να την ακολουθήσει στο Φάληρο (πράγμα που δεν έγινε).

Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ιστοσελίδα, σε μία από τις τελευταίες συζητήσεις, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα η εκπομπή να ξεκινάει στις 10 παρά τέταρτο, ώστε να προλαβαίνει να βγάζει πρώτη κάποια τέτοια θέματα που θα παίζουν και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μην ξεχνάμε ότι το «Πρωινό» ξεκινάει στις 10 παρά 10, οπότε είναι σημαντικό κάποιος να ξεκινάει έστω και πέντε λεπτά νωρίτερα.

Το αν αυτή η ιδέα θα προχωρήσει είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία…

Το σίγουρο όμως ότι η πρώτη ενότητα της εκπομπής της Φαίης θα ασχολείται με κοινωνικά θέματα, όπως και το «Πρωινό», κάτι που σίγουρα έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και πρώην συνεργάτες της.

Πηγή:in.gr

About Post Author