Σίσσυ Χρηστίδου: Σκληρή απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μια σκληρή απάντηση στον παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατά την διάρκεια της εκπομπής Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε σε άρθρο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και έδωσε μια σκληρή απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από το blog του, αναφέρθηκε στη παρουσιάστρια του OPEΝ και τις νέες τηλεοπτικές μεταγραφές για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, η Σίσσυ Χρηστίδου ενοχλήθηκε από το περιεχόμενου του άρθρου και σημείωσε το εξής:

«Ξεκινήστε ψηφίστε και στην πορεία της εκπομπής θα βλέπουμε αυτό πώς διαμορφώνεται για να δούμε τελικά αν θα πέσει μέσα το Έλα Χαμογέλα ή η “Ελαχαμογελάδα” που λέει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Έκλαιγα το πρωί με το άρθρο του. “Ελαχαμογελάδα” μας λέει. Ωραίο, πολύ εύστοχο».

«Σαν την Ολυμπιάδα ή σαν πορτοκαλάδα…», είπαν μάλιστα οι συνεργάτες της και η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε με νόημα: «Ή σαν αγελάδα».

https://youtu.be/ctJfX67ldXQ

Με τίτλο: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η «Ελαχαμογελάδα», ο γυμνός Πικάσο και ο παρουσιαστής που υποβαθμίζεται», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γράφει στο blog του στο znews.gr, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αν ήθελα να είμαι κάτι σε όλη αυτή τη μεταγραφική σαρκοφαγία των ημερών θα επέλεγα πάνελ στη Σίσσυ. Χαλαρός, να μην πολυ-ασχολούμαι όλη τη χρονιά και τώρα, να αφήσω σ’ εκείνη και τον Παύλο το άγχος για τη μεταγραφή, μια που θα με πάρουν και μαζί, είτε φύγουν, είτε μείνουν στο Open. Αυτοί δεν είναι συνεργάτες, υπουργοί της ορθόδοξης Πα.Σο.Κάρας είναι. Ε, τι να κάνουν και τα παιδιά με 40 βαθμούς; Τα Μπάνια του Πάνελ…

Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ το «Έλα Χαμογέλα» που για τρίτο ΣΚ ασχολείται και με τα δικά μου μίζερα επαγγελματικά, αφού τα πραγματικά συνταρακτικά δεν μπορεί να τα θίξει (κανένας μας), ενώ τα δικά τους δεν γίνεται να τα πουν με την «Ελαχαμογελάδα» να φτάνει αισίως στον τρίτο μήνα και τα ραντεβού με κανάλια να θυμίζουν Παναγιώτη Βασιλάκο που έπρεπε να δώσει λουλούδι στην εκλεκτή του: Αυτό δεν είναι μεταγραφή, της TV το Πάτσελο, είναι».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours