Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι σχολίασε τη σχέση της Φαίης Σκορδά

Το hot νέο της εβδομάδας αποτελεί χωρίς αμφιβολία η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά! Η οικοδέσποινα του Πρωινού, τρεισήμισι χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Νίκου Ηλιόπουλου. Όπως είναι επόμενο, τα τηλεοπτικά πάνελ έχουν πάρει «φωτιά» και το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο και από την πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Η Σίσσυ Χρηστίδου, με τη σειρά της, σχολίασε τη νέα σχέση της Φαίης, αναφέροντας πως είναι μια ιδιαίτερα σκεπτόμενη και μελετημένη κίνηση από την πλευρά της παρουσιάστριας.

«Το ρεπορτάζ λέει πως είναι ένας χρόνος, αλλά εγώ δεν νομίζω πως είναι ένας χρόνος παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, προσθέτοντας πως «πέρσι θυμάμαι την άνοιξη που είχε πάει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντα δεν έλεγε πολλά σε σχέση με τις σχέσεις. Μπορεί να ήταν πάνω στο ξεκίνημα».

Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος πρόδωσε την επαγγελματική σχέση που είχε στην αρχή η παρουσιάστρια με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε και ανέφερε πως «δεν θεωρώ ότι βγήκε τυχαία όλο αυτό το τώρα προς τα έξω. Δηλαδή βγήκε μέσα από το Hello, όπου βρίσκεται ο Άρης Καβατζίκης και νομίζω ότι η Φαίη κάνει γενικά πολύ προσεκτικές επιλογές και πολύ προσεκτικά βήματα. Αυτό δείχνει και το ότι έκρυψε τόσο καιρό αυτή τη σχέση και δεν πήρε κανένας χαμπάρι. Πόσο προσεκτική ήταν απέναντι σε αυτό. Δεν θεωρώ ότι βγαίνει τυχαία προς τα έξω, θα γίνει κάτι πιο μεγάλο πιστεύω… Δεν ξέρω, γάμος; Κάτι… Για να το δημοσιοποιεί δεν το κάνει τυχαία η Φαίη Σκορδά»!

«Θεωρώ ότι έχει λόγο που το κάνει γιατί δεν κάνει εύκολα πράγματα τυχαία η Φαίη. Και καλά κάνει γιατί έχει δύο παιδιά, τα οποία πάνε στο σχολείο οπότε σίγουρα είναι ενημερωμένα και το έχει επικοινωνήσει με το στενό της περιβάλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

https://youtu.be/c36r_jaBwaM

About Post Author

+ There are no comments

Add yours