Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ | Ούτε εγώ ήθελα να ανανεώσω τη συνεργασία μου, ούτε ο ΣΚΑΙ

Συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και στον δημοσιογράφο  Γιάννη Πουλόπουλο  ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ.

Φέτος, το Food n’ Friends το παρακολουθούμε από τον ΑΝΤ1. Γιατί δεν συνέχισες τη συνεργασία σου με τον ΣΚΑΙ;

Οι πρώτες συζητήσεις για το Food n’ Friends είχαν γίνει έτσι κι αλλιώς με τον ΑΝΤ1. Όταν έφυγα από το Star ήμουν σε επικοινωνία με τον ΑΝΤ1, αλλά δεν ήταν έτοιμος για να εντάξει στο πρόγραμμά του μία εκπομπή μαγειρικής. Γενικότερα, με τον συγκεκριμένο σταθμό έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για διάφορα projects, τα οποία δεν έγιναν, είτε γιατί εγώ είχα κάποια άλλη δέσμευση, είτε γιατί δεν προχώρησαν τελικά.

Η πρώτη προσέγγιση είχε γίνει, αν θυμάμαι καλά, για το Top Chef, αλλά εγώ τότε είχα υπογράψει με το Mega για το Master Chef. Η πιο πρόσφατη πρόταση ήταν από τον Γιάννη Λάτσιο για το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Τώρα ήρθε και «κούμπωσε» το πράγμα και χαίρομαι πολύ γιατί ο ΑΝΤ1 είναι ο σταθμός που πάντα ήθελα να ανήκω.

Στον ΣΚΑΙ ήθελαν να κρατήσουν το Food n’ Friends ή ήταν συναινετικό το διαζύγιο;

Ήταν συναινετικό το διαζύγιο. Ούτε εγώ ήθελα να ανανεώσω τη συνεργασία μου, ούτε ο ΣΚΑΙ.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours