Ξεσπά ο Γιώργος Λύρας κατά της Κουτσελίνη: «Άσε ήσυχους τους καλλιτέχνες και ασχολήσου με θεματολογία που ταιριάζει στην εκπομπή σου»

Ο Γιώργος Λύρας ξέσπασε κατά της Ζήνας Κουτσελίνη για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της την Παρασκευή, όπου ήταν καλεσμένος ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην Πέγκυ Ζήνα όταν εμφανιζόταν στην αρχή της καριέρας της δίπλα στον Πασχάλη Τερζή και όλα όσα είπε ενόχλησαν τον σύζυγο της Πέγκυς, με τον ίδιο να της απαντά με σκληρά λόγια μέσω Facebook.

O Γιώργος Λύρας, με ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τα όσα ειπώθηκαν αλλά και για τον τρόπο που η Κουτσελίνη προσέγγισε το θέμα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου. Μάλιστα ο Γιώργος Λύρας άφησε σαφείς αιχμές ότι επειδή η Πέγκυ Ζήνα δεν δέχτηκε να είναι στην εκπομπή, η παρουσιάστρια ανέφερε «ανακρίβειες» ως «τιμωρία» για την άρνησή της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λύρα

«Δηλαδή τώρα Ζήνα Κουτσελινη που έκανες τον Αργυρη να κλάψει, φορτίζοντας τον συναισθηματικά χάρηκες για την επιτυχία σου; Ο Αργύρης είναι παλιάς κοπής και δεν έχει ανάγκη από τέτοια. Αν σηκώσει το τηλέφωνο ξέρει ότι όλοι θα του απαντήσουν…

Επίσης ήθελα να σου πω ότι όταν κάποιος καλλιτέχνης σου λέει 10 φορές όχι για να έρθει στην εκπομπή σου είναι φθηνό να θες να τον «τιμωρήσεις» λέγοντας ανακρίβειες γι’ αυτόν.

Κανένας Τερζής δε βοήθησε την Πέγκυ στα Αστέρια. Η Πέγκυ τότε ήταν άγνωστη 1997 και τραγουδούσε 4 λεπτά. Το ντουέτο που έλεγε με τον Πασχάλη της το έκοψε μετά από μία βδομάδα διότι το απαίτησε η πρωταγωνίστρια παρτενέρ του και αυτός μάσησε γιατί δεν μπορούσε ίσως να της το αρνηθεί.

Η Πέγκυ μετά από λίγα χρόνια 2003 έκανε τεράστια επιτυχία με νεαρούς συναδέλφους της στα Αστέρια (τότε την είχε βοηθήσει πολύ ο Μαλέλης και το star που εργάζεσαι) και αργότερα επίσης μία τεράστια επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή αλλά στην Ιερά Οδό. (εκεί την είχε βοηθήσει η μεγάλη της επιτυχία, 100 βραδιές στα Αστέρια, 4 χρόνια στον Διογένη και στον Απόλλωνα, 2 σαιζόν στην Πύλη Αξίου και 3 στο Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη) Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις βοήθειες. Μόνο ο Μητροπάνος βοήθησε την Πέγκυ στην καριέρα της.

Ασχολήσου λοιπόν με την θεματολογία που ταιριάζει στην εκπομπή σου και άσε ήσυχους τους καλλιτέχνες», ανέφερε ο Γιώργος Λύρας.

Δηλαδή τώρα Ζήνα Κουτσελινη που εκανες τον Αργυρη να κλάψει , φορτιζοντας τον συναισθηματικά χάρηκες για την επιτυχία σου;;;; .
Ο Αργύρης είναι παλιάς κοπής και δεν έχει ανάγκη από τέτοια. Αν σηκώσει το τηλέφωνο ξέρει ότι όλοι θα του απαντήσουν…
Επίσης ήθελα να σου πω οτι όταν κάποιος καλλιτέχνης σου λέει 10 φορές όχι για να έρθει στην εκπομπή σου είναι φθηνό να θες να τον «τιμωρήσεις» λέγοντας ανακρίβειες γι’ αυτόν.
Κανένας Τερζής δε βοήθησε την Πέγκυ στα Αστέρια. Η Πέγκυ τότε ήταν άγνωστη 1997 και τραγουδούσε 4 λεπτά. Το ντουέτο που έλεγε με τον Πασχάλη της το έκοψε μετά από μία βδομάδα διότι το απαίτηςε η πρωταγωνίστρια παρτενέρ του και αυτός μάσησε γιατί δεν μπορούσε ίσως να της το αρνηθεί.
Η Πέγκυ μετά από λίγα χρόνια 2003 έκανε τεράστια επιτυχία με νεαρούς συναδέλφους της στα Αστερια ( τότε την είχε βοηθήσει πολύ ο Μαλελης και το star που εργαζεσαι)και αργότερα επίσης μία τεράστια επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή αλλά στην Ιερα Οδό.( εκεί την είχε βοηθήσει η μεγάλη της επιτυχία , 100 βραδιές στα Αστερια,4 χρόνια στον Διογενη και στον Απόλλωνα , 2 σαιζόν στην Πυλη αξιου και 3 στο πολιτεία στη Θεσσαλονίκη) Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις βοήθειες. Μόνο ο Μητροπάνος βοήθησε την Πεγκυ στην καριέρα της .
Ασχολήσου λοιπόν με την θεματολογία που ταιριάζει στην εκπομπή σου και άσε ήσυχους τους καλλιτέχνες.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours