«Κρατάς μυστικό» με άδοξο τέλος

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι ο ALPHA είχε προγραμματίσει τη σειρά του «Κρατάς μυστικό;» να την έβγαζε την περυσινή σεζόν επειδή πίστευε πολύ σε αυτήν την άφησε για τη φετινή. Εντούτοις όταν η σειρά βγήκε στον αέρα δεν κατάφερε να φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης, δικαιολογημένα στην αρχή αφού οι καταστάσεις ήταν λίγο μπερδευτικές.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι ιδιαίτερα μετά το 4ο με 5ο επεισόδιο η σειρά «έστρωσε» πολύ και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ερμηνείες πολλών ηθοποιών θα μπορούσε να είναι ένα δυνατό «όπλο» του σταθμού. Όπως φαίνεται όμως είναι αργά αφού χάνοντας το ενδιαφέρον τους οι τηλεθεατές δύσκολα επιστρέφουν με αποτέλεσμα η σειρά να συνεχίζει… άδικα πια… να διαγράφει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αποτέλεσμα; Η διοίκηση αποφάσισε να μην δώσει το «πράσινο» φως για την παραγωγή περισσότερων από των 15 αρχικά συμφωνημένων επεισοδίων. Ωστόσο κάποιοι στο σταθμό θέλουν να δώσουν μία μικρή παράταση στη σειρά, τουλάχιστον για δύο με τρία ακόμα επεισόδια, ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες αλλά είναι πλέον κοινό μυστικό στους συντελεστές ότι η σειρά «Κρατάς μυστικό;» δεν θα συνεχίσει όλη τη σεζόν και θα είναι η δεύτερη της φετινής σεζόν του ALPHA, μετά τα «Αστέρια στην άμμο» που κόβεται από το πρόγραμμα του σταθμού!

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours