Αγγελική Νικολούλη: Το «Φως στο Τούνελ» με τον MEGA!

Ανακατατάξεις αναμένονται στην νέα τηλεοπτική σεζόν, με τα κανάλια να βρίσκονται σε πυρετώδεις διεργασίες για να πετύχουν τις σωστές μεταγραφές που θα απογειώσουν την τηλεθέαση.

Μια από τις μεταγραφές που συζητείται έντονα είναι αυτή της Αγγελικής Νικολούλη, που γράφεται ότι θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μια αποκάλυψη για την Αγγελική Νικολούλη, την οποία βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μέσα από την συχνότητα του Alpha και το “Φως στο τούνελ”.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις συζητήσεις που κάνει η Αγγελική Νικολούλη με το Mega.

“Υπήρξε ένα δημοσίευμα του Youfly που έλεγε ότι η κυρία Νικολούλη έχει δώσει τα χέρια με το Mega και του χρόνου θα φύγει από τον Alpha και έχει συμφωνήσει με τον μεγάλο κανάλι. Το ψάξαμε εμείς το θέμα και μιλήσαμε και με ανθρώπους από το περιβάλλον της και μας είπαν ότι πράγματι έχει ένα συμβόλαιο με τον Alpha που τελειώνει τέλη Ιουλίου. Άνθρωποι από το περιβάλλον της μου είπαν ότι δεν είναι τελειωμένη η μεταγραφή στο Mega.

Η κυρία Νικολούλη έχει μια καλή πρόταση και οικονομική πρόταση από το Mega. Έχει καλές διαπροσωπικές, φιλικές σχέσεις με τον διευθυντή προγράμματος του Mega τον κύριο Σούσουλα που την θέλει διακαώς. Από την άλλη όμως όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha θεωρεί πως είχε μια καλή συνεργασία και θα κάνει μια κουβέντα με τον Alpha και παράλληλα θα τα ζυγίσει”, είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours