Όλα ανατρέπονται στις Άγριες Μέλισσες. Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια;

21 Απριλίου 1967… Η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα επτά χρόνια. Πέντε μήνες μετά, η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται στις Άγριες Μέλισσες.

Στο νέο κύκλο της σειράς που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1, ο Λάμπρος κατηγορείται αδίκως ότι είναι αρχηγός μίας κομμουνιστικής οργάνωσης. Η Ελένη παλεύει να τον σώσει, ενώ ο Μπάμπης τον κρύβει στο βουνό. Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος, ο πρώην της Ελένης, επιστρέφει και προσπαθεί να την πείσει να τον εμπιστευτεί, ενώ ο Ακύλας συναντιέται για πρώτη φορά με τις αδελφές Σταμίρη και τις τρομοκρατεί.

Πολλές ιστορίες και αρκετές ανατροπές πρόκειται να δούμε στα πρώτα τέσσερα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, μια εξέλιξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Mytv, ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, καθώς εκείνα είναι αποφασισμένα να τιμωρήσουν τον πατέρα τους για όσα έχει διαπράξει.

Το ζευγάρι των Σεβαστών δεν μπορεί να χωνέψει πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα, ο οποίος φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει ξανά.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα, καθώς ξέρουν πως έχει πολιτική, αλλά και οικονομική εξουσία.

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα, ο οποίος κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να ξεκινήσουν μαζί δουλειές. Την ίδια ώρα, τα αδέρφια Σεβαστού δέχονται στις Άγριες Μέλισσες το πρώτο πλήγμα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours