«Άγριες Μέλισσες» – Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έχουν μάθει.

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν ποιοι εκτέλεσαν τον Ορφανίδη!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από απρόσμενες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Το τηλεοπτικό σίριαλ του ΑΝΤ1 προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματα του στη τηλεθέαση και το Sportime φροντίζει να μαθαίνετε όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

5. 3

Ο Λάμπρος, πιεσμένος, θέλει ν’ αντιδράσει ο Σαράφης, όμως, τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.

1. 2

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη.

4. 2

Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου, αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πλέον όμως, σας αποκαλύπτει πως ο Ζάχος έχει πάρει την απόφαση να μάθει ποιοι εκτέλεσαν τον Ορφανίδη και τους συντρόφους του αλλά και ποια ήταν τα κίνητρα για να συμβεί αυτό.

Μια συνάντηση με έναν άνθρωπο του καθεστώτος ίσως τον φέρει κοντά στην λύση του μυστηρίου που αναζητεί.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα θα αποκαλύψει στον Πέτρο την από κοινού απόφαση με τον Νικηφόρο να κρατήσουν τις νέες του σχέσεις μακριά από τον μικρό Σέργιο κάτι που όμως δεν θα ηχήσει καθόλου καλά στα αυτιά του.

Παράλληλα, η Κορίνα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να αναγκάσει τον Μελέτη να της αποκαλύψει τον λόγο της καθυστέρησης του γάμου τους.

Ακόμη, η Μυρσίνη θα αποκτήσει ένα νέο σύμμαχο στην προσπάθεια της να ανακαλύψει το τρίτο πρόσωπο που έχει πάρει τα μυαλά του Δούκα και έχει μπει στον γάμο τους για να τον διαλύσει.

Εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και για τον Λάμπρο που θα δεχθεί μια απρόσμενη επίσκεψη, τη στιγμή που η μεγάλη ημέρα του στρατοδικείου έχει φτάσει.

Τέλος, ο Ακύλας προσπαθεί να ανακαλύψει τον εραστή της γυναίκας όμως οι προσπάθειες του θα τον οδηγήσουν σε ένα μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη, κάτι που θα τον συγκλονίσει!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, «Άγριες Μέλισσες» (29/11, 22:00)

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 2 ΄Γ Κύκλος: η Ελένη πρόσωπο με πρόσωπο με τον  Ακύλα

Η Ελένη ενημερώνει το Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος πιεσμένος θέλει να αντιδράσει όμως ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μην μιλήσει.

Ο Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κoρίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *