ΣΚΑΙ: Μετά το Νίκο Μουτσινά ετοιμάζεται να “κλέψει” ακόμα δυο παρουσιαστές από άλλο κανάλι!

Μετά το Νίκο Μουτσινά το κανάλι ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να “κλέψει” ακόμα δυο παρουσιαστές από άλλο κανάλι και έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Στο Vanda’s blog θα σας μεταφέρω πληροφορίες που μόλις έφτασαν στα αυτιά μου και δεν έχουν γραφτεί – ακόμα – πουθενά αλλού!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το κανάλι του Φαλήρου κατάφερε και έπεισε τον παρουσιαστή που σημείωνε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν στο OPEN να ενταχθεί στο δικό του δυναμικό και σύμφωνα με όσα καταγράφουν καθημερινά τα μηχανάκια της Nielsen φαίνεται πως η επιλογή αυτή ήταν πολύ σωστή αφού έχουν πάρει “φωτιά” τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Αλλά για να μην χρονοτριβώ…

Πηγή μου, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό μου αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα ότι το κανάλι βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασίες για το δεύτερο μισό της σεζόν που… καταφθάνει αφού από τον Ιανουάριο θα έχουμε προσθήκες και αλλαγές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά νέα projects, πολλές ιδέες και πολλά ονόματα παρουσιαστών που ίσως καταφέρουν να δώσουν μια παραπάνω ώθηση στους τηλεθεατές για να… μην αλλάξουν κανάλι!

Ποιοι είναι οι δυο παρουσιαστές

Ο ίδιος άνθρωπος που αποκάλυψε και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda’s blog πως δυο πολύ γνωστοί παρουσιαστές μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του σταθμού κι έχουν ήδη δεχτεί πρόταση! Η μία είναι μια πολύ λαμπερή παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτό το καιρό στο επίκεντρο για την επιτυχία που σημειώνει σε άλλο κανάλι και ο δεύτερος είναι παρουσιαστής που επίσης βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι και πιάνει κορυφή με τα νούμερα που παρουσιάζει στον σταθμό του όταν έχει εκπομπή…

Σίγουρη απάντηση δεν έχει δοθεί από κανέναν από τα δυο αυτά πρόσωπα, ωστόσο εγώ μπορώ να σας πω με σιγουριά πως τουλάχιστον η λαμπερή κυρία δεν θα πει το ναι…

Πηγή:Υouweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours