Αποχώρησε από τον ΑΝΤ1

Την πρώτη φορά είχε συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1 για 9 χρόνια και επέστρεψε μετά από ενάμιση περίπου χρόνο για να αναλάβει μία θέση στην ηγετική πυραμίδα του.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσολάκη που για 3,5 χρόνια ήταν Director of Corporate Communications & PR στον ΑΝΤ1.

Σήμερα όμως αποχωρεί από το σταθμό του Αμαρουσίου, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου – ενόψει μάλιστα και της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν – η διοίκηση του ΑΝΤ1 θα καλύψει σύντομα τη θέση στην ηγετική πυραμίδα του…!

Πρόκειται για τον άνθρωπο πίσω από τις επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις του ομίλου, Κώστα Τσολάκη ο οποίος από το 2016 είχε αναλάβει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director.

Ο Κώστας Τσολάκης γνωστοποίησε πριν λίγο την αποχώρηση του από τον Ant1 μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η ) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία THE KOMPANY. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It’s good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας» ενημέρωσε ο κ. Τσολάκης τους διαδικτυακούς του φίλους.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours