Το μεγάλο «ευχαριστώ» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον κόσμο που την στήριξε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την πολυετή τους εκστρατεία υπέρ της απελευθέρωσής της από την κηδεμονία του πατέρα της.

Ένας δικαστής του Λος Άντζελες ανέστειλε τον έλεγχο του πατέρα της στις επιχειρηματικές της υποθέσεις, μια νομική ρύθμιση που ίσχυε από το 2008.

«Δεν έχω λόγια εξαιτίας σας και της συνεχούς επιμονής σας να με απελευθερώσετε από την κηδεμονία» έγραψε η σταρ.

https://twitter.com/britneyspears/status/1445152001814269966?s=20

«Η ζωή μου είναι πια σε αυτή την κατεύθυνση», συμπλήρωσε. «Χθες βράδυ έκλαιγα επί δύο ώρες, γιατί οι φαν μου είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν και το ξέρω. Νιώθω τις καρδιές σας και εσείς τη δική μου καρδιά».

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δήλωσε ότι ελπίζει ότι πως η κηδεμονία θα τερματιστεί πλήρως τον Νοέμβριο. Στην ακροαματική διαδικασία στο Λος Άντζελες, η δικαστής Μπρέντα Πέννυ τερμάτισε επίσημα την πατρική κηδεμονία που είχε υποβληθεί στην Μπρίτνεϊ εδώ και 13 χρόνια, μετά τη θεραπεία της τραγουδίστριας για θέματα ψυχικής υγείας.

Προς το παρόν, την κηδεμονία έχει αναλάβει ο ορκωτός λογιστής Τζον Ζέιμπελ, ο οποίος επιλέχθηκε από την νομική ομάδα της Μπρίτνεϊ.

Μπρίτνεϊ

Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ ενθουσιάστηκαν με την απόφαση του δικαστηρίου

Το κίνημα #FreeBritney ξεκίνησε αμέσως μετά την έναρξη του καθεστώτος κηδεμονίας, αλλά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις το 2019, όταν μια ομάδα θαυμαστών άρχισε να αμφισβητεί σοβαρά τη νομιμότητα της νομικής ρύθμισης.

Οι θαυμαστές πραγματοποίησαν θορυβώδεις διαδηλώσεις έξω από τις ακροάσεις του δικαστηρίου για την υπόθεση και το κίνημα πήρε μεγάλη προβολή στο ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Πηγή: BBC 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours