Ο Σον Πεν πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε ταινία με την κόρη του, Ντίλαν. Οι δύο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Καννών, όχι απλώς ως πατέρας και κόρη, αλλά και ως μέλη του καστ της ταινίας «Flag Day», που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ.

Η ταινία είναι η πρώτη στην οποία ο Σον Πεν πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία, ο Πεν εξήγησε ότι ο Ματ Ντέιμον ήταν εκείνος που τον έπεισε να το κάνει: «Ενάμιση μήνα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Ματ Ντέιμον μου τηλεφώνησε, όχι για να μου πει αν μπορούσε ή δεν μπορούσε να συμμετάσχει, αλλά ότι θα ήμουν ηλίθιος αν δεν εκμεταλλευόμουν την ευκαιρία να παίξω μαζί με την κόρη μου».

«Ήμουν ανήσυχη πριν πω το ”ναι”. Το διάβασα για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 και το ξαναδιάβασα όταν ήμουν 30. Θα μπορούσα να αντλήσω έμπνευση από τις εμπειρίες μου και να συμβάλλω και εγώ σε αυτόν τον χαρακτήρα», είπε η Ντίλαν Πεν, που δεν έκρυψε τους αρχικούς της ενδοιασμούς.

@AP Photo

Το «Flag Day» βασίζεται στο βιβλίο «Flim-Flam Man: A True Family History», της Τζένιφερ Βόγκελ, μια αυτοβιογραφική διήγηση για τη διπλή ζωή του πατέρα της, ο οποίος ήταν απατεώνας και ληστής τραπεζών. Στην ταινία, η Ντίλαν Πεν παίζει την Τζένιφερ Βόγκελ, ενώ ο Σον Πεν παίζει τον πατέρα της, Τζον Βόγκελ.

Ο Πεν είπε ότι όταν διάβασε το βιβλίο είδε αμέσως το πρόσωπο της κόρης του στον πρωταγωνιστικό ρόλο: «Σε μια ταινία για την εξαπάτηση, για την αναζήτηση της αλήθειας, εμπιστεύτηκα το πρόσωπο της Ντίλαν. Τη βρίσκω ανεπιτήδευτη. Η κινηματογραφική μου εστίαση ήταν στο πρόσωπο της Ντίλαν για να πει την ιστορία».

Η Ντίλαν και ο Χόπερ Πεν είναι τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο Σον Πεν από τον πρώτο του γάμο, με την επίσης ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ.

Πηγή:cnn.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours