Η Κλέλια Ρένεση σε ένα ξέσπασμα στο Instagram. Ποζάρει με την κόρη της χωρίς ρούχα, και στέλνει το μήνυμά της κατά της βίας.

Δημόσιο ξέσπασμα από την Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε σε ένα δημόσιο μήνυμα, με μια ολόγυμνη φωτογραφία της αγκαλιά με την μονάκριβη κόρη της.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει η ίδια στη λεζάντα, είναι πριν δύο χρόνια, όταν η μικρή Κοραλία ήταν δυο μηνών.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με το γυναικείο κορμί και το πώς αντιμετωπίζεται μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία, στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την καταπολέμηση της βίας.

«Πριν 2 χρονια ακριβως, κρατουσα την 2 μηνων κορη μου γυμνουλα, ακριβως οπως την γεννησα κ οπως γεννηθηκα κ εγω. Την προετοιμαζα να μπει πρωτη φορα στην αγκαλια της θαλασσας κ να μαθει να θεραπευεται απ αυτην. Γυμνες κ οι δυο σε χορό με τα κυματα. Οπως στην κοιλια της μανας μας.

Οσα αισχη κ να γινουν, οσο κ αν η πατριαρχικη κοινωνια αρρωσταινει τις κορες μας, τοση κ περισσοτερη κοντρα θα υψώνουμε εμεις . Για τις αδελφες μας, τις κορες μας, για τα θηλυκά ολου του κοσμου.

Οχι ανοητε. Το σωμα μας δεν ειναι το πεδιο βολης σου, ουτε τοπος εκτόνωσης σου, ουτε καν στη διαθεση σου.

Ειμαστε αρχέγονα πανίσχυρα οντα μαγικα, με εντολες παναρχαιες κ γνωσεις μυστικες. Γενναμε τη ζωη κ την θεριευουμε , κραταμε το συμπαν στη θεση του, γεμιζουμε την πλαση με αγαπη κ φροντιδα.

Αν σε ενα γυναικειο κορμι, εσυ βλεπεις μονο το σκευος ηδονης σου κ οχι το μεγαλειο του, εισαι ανάπηρος σε ολα τα τερεν, κ τσαμπα σου δόθηκε το δωρο της ηδονης.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναικες να πλασουν τον κοσμο που ονειρευτηκαν. Δεν θα μειωσετε ουτε ποντο το μεγαλειο μας κ την αποστολη μας.

Ειμαστε γυναικες, ειμαστε ελευθερες, ειμαστε οι μαναδες οι γιαγιαδες κ οι προγιαγιαδες σας κ οποιο τσογλανι ασελγεί πανω μας θα το φαει το μαυρο σκοτος.

Καμια μονη, καμια μονη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ…», αναφέρει στο μήνυμά της η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours