Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου – «Ένας χρόνος χωρίς εσένα…»

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου, για τον έναν χρόνο που πέρασε από τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα κολάζ φωτογραφιών με την μητέρα της να ποζάρει και το κείμενο της, ραγίζει καρδιές.

Η ανάρτηση της Λίνας Πρίντζου για το θάνατο της μητέρας της

«Ένας χρόνος χωρίς εσένα και η ζωή μαράθηκε. Έσβησες και απλώθηκε σκοτάδι πικτό. Ξεριζωμός. Όμοια με χέρι αρπακτικό, που χώθηκε μέσα μου και ξερίζωνε ένα -ένα τα σπλάχνα μου. Συρρικνώθηκα και έγινα κουκκίδα, ούτε καν σημείο στίξης. Έμεινα γυμνή, να σέρνω έναν ομφάλιο λώρο, απομεινάρι μιας ζωής γεμάτη αγάπη. Και τι αγάπη! Χωρίς όρια. Βαθιά. Που χώραγε τόση αγάπη μέσα σου?

Τι διαολομένο κλειδί σου δώσανε και ξεκλείδωνες έτσι εύκολα τις ψυχές των ανθρώπων και ακούμπαγες πάνω τους με τέτοια τρυφεράδα? Στην αρχή σε έψαχνα σε ένα ηλιοβασίλεμα σε ένα αεράκι, σε δυο σύννεφα στον ουρανό, κοίταγα ψηλά και έλεγα ότι κάπου εκεί θα βρίσκεσαι. Τώρα ξέρω. Ξέρω πως οι μάνες δεν εγκαταλείπουν ποτέ τα παιδιά τους και πως αν γεννάμε μια φορά τα παιδιά μας, γεννάμε και μια δεύτερη τις μάνες μας.

Με οδύνες ως μάνες γεννάμε τα παιδιά μας, και με οδύνες ως κόρες, μετουσιώνουμε σαν άλλη γέννα, την απώλεια της μάνας μας, σε σπόρο που πέφτει μέσα μας. Τώρα ξέρω… και αντί το βλέμμα να ανηφορίσει προς τον ουρανό, εγώ κοιτάω μέσα μου. Γίνομαι εγώ η μήτρα που θα σε περιβάλλει και θα σε κουβαλάω μέσα μου, και όσο προχωράω στην ζωή εσύ θα ανθίζεις!

Α ρε μαμά… Με τέτοια κληρονομιά που μου άφησες, είναι αδύνατο να κηρύξω πτώχευση ζωής. Και εκείνος ο ομφάλιος λώρος που πότε δεν έκοψες, θυμάσαι? Τον έκανα γιορντάνι και τον φόρεσα στο λαιμό μου, να με στολίζει και να διατυμπανίζει με τον πιο περίτρανο τρόπο την σχέση που είχαμε μάνα και κόρη και να αποδεικνύει, ότι η αγάπη ποτέ δεν χάνεται… Αφόρητα λείπεις!» έγραψε η Λίνα Πρίντζου.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Βασίλη Χαρλαμπόπουλου για τον θάνατο φίλου του

«15 χρονών κι ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκα σ ένα πρόχειρο στημένο σκηνικό στην αυλή του 2ου λυκείου στο Βύρωνα παίζοντας Ψαθά … κι ήρθες και μου είπες να έρθω στην θεατρική ομάδα που έχεις φτιάξει και στην τελική άναψες τη φυτιλιά της ζωής μου… σ ευχαριστώ βρε Γιάννη… καλό σου ταξίδι… (η φωτό με Δήμητρα από μια επιθεώρηση σου το ’86)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πένθος

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours