Παντρεύτηκε ο Πάνος Μουζουράκης την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη

Oλοκληρώθηκε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη που τελέστηκε σήμερα 27/5 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 500 καλεσμένους ενώ σε λίγη ώρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη.

Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο του στο αγαπημένο τους νησί, την Αίγινα στο οποία μάλιστα ο τραγουδιστής έχει αγοράσει το δικό του σπίτι. Κατά την έξοδό τους από την εκκλησία, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έλαμπαν από ευτυχία ενώ ο τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους αλλά και να τους ευχαριστήσεις που ταξίδεψαν μέχρι την Αίγινα.

Το ζευγάρι, ταξίδεψε στην Αίγινα από την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι που διατηρεί ο Πάνος Μουζουράκης στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με το κέφι, τον χορό και τη μουσική να έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, το ζευγάρι, το ίδιο βράδυ είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς αγαπημένους τους φίλους σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής με θέα τη θάλασσα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

About Post Author