Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο (μας ξεβλάχεψε) Πέτρος Κωστόπουλος πέρασαν καλά στο Ντουμπάι

Το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα έχει κάτι από τη λάμψη των ημερών: «Το δρομολόγιο που έκανε η μισή κοσμική Αθήνα για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους χωρίς περιορισμούς ελέω Covid-19, ακολούθησε και ο πρωταθλητής τενίστας, ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι, όπου διασκέδασε ξέφρενα με την παρέα του σε πριβέ κλαμπ της κοσμοπολίτικης μητρόπολης», γράφει για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Και συνεχίζει, λίγο παρακάτω, το λαμπερό ρεπορτάζ: «Ο δικός μας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την παρέα του, ανάμεσα τους και η σύντροφος του, Θεοδώρα Πεταλάς κάθισαν σε ένα από τραπέζια του εστιατορίου με ελάχιστη κατανάλωση 1.200 dirham το άτομο (270 ευρώ). Απόλαυσαν το μενού της βραδιάς, που περιλάμβανε από τη περίφημη σπεσιαλιτέ του καταστήματος, ριζότο με τρούφα, rib eye steak, κατανάλωσαν άφθονη Dom Perignon και ξεφάντωσαν αγκαλιασμένοι, υπό τους ήχους της γνωστής Ελληνίδας Dj, της Άντζελας Παντελή».

Την ίδια ώρα, αρκετά μακριά από το Ντουμπάι, στο κέντρο της Αθήνας, ο Λάκης Γαβαλάς έπρεπε να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα. Ιδού τι έγραψε στο Instagram: «Οπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρων στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πείσω από το μέγαρο Μαξιμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής… ?? Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μηνα μπας και τους φύγω..???».

Και συνεχίζει, ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο παρακάτω, στο ίδιο post: «Μήπως έπρεπε και γω να είμαι Dubai, έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους Άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι; Οχι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο που πάει εκεί ή οπουδήποτε, μ’ εμένα τον μαλάκα τα έχω που σκέπτομαι την χώρα μου παρόλο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της…?».

Να σημειώσω εδώ για την πληρότητα του ρεπορτάζ πως στο Ντουμπάι πέρασε λαμπερή πρωτοχρονιά και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Αντιγράφω ξανά, αυτή τη φορά από το iefimerida: «Την άφιξη του 2021 γιόρτασαν μαζί Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ντουμπάι. Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε χθες το βράδυ την έλευση του 2021 στο Nammos Dubai, όπου διοργανώθηκε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με πλήθος γνωστών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά αλλά και η Ιωάννα Μπέλα. Παράλληλα, στη σκηνή ανέβηκε κάποια στιγμή για να τραγουδήσει και ο Στέφανος Κορκολής».

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή:efsyn.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours