Νυφούλα θα ντυθεί η μούσα του οίκου Bvlgari και ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, Λαίδη Κίτι Σπένσερ. Η 29χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταιάνα είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο κατά 32 χρόνια μεγαλύτερός της, 61χρονος Μάικλ Λιούις.

Ο πολυεκατομμυριούχος Λιούις από το Κέιπ Τάουν, της πρότεινε να γίνει γυναίκα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος. Ο εκλεκτός της Σπένσερ είναι σχεδιαστής ρούχων και πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Σπένσερ. Είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Η ιδιαίτερα γοητευτική ανιψιά της Νταιάνα που μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, υπέκυψε στη γοητεία του Λιούις. Η περιουσία του αγαπημένου της υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια λίρες, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Daily Mail. Φίλος του ζευγαριού είπε στην εφημερίδα «Daily Mail»:

«H Σπένσερ ήταν στο Κέιπ Τάουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων κι ενημέρωσε την μητέρα της και την υπόλοιπη οικογένεια για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Λιούις». «Ο Mάικλ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της Σπένσερ, και παρά τον πλούτο του, είναι πολύ ταπεινός και σεμνός», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο όταν η λαίδη Κίτι αποφάσισε να διακόψει τον δεσμό της με τον 48χρονο Ιταλό πάμπλουτο επιχειρηματία, Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο.

Κατάξανθη με σπινθηροβόλο βλέμμα

Η Σπένσερ δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ. Είναι πρέσβειρα του οίκου κοσμημάτων και ειδών πολυτελείας Bvlgari. Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του Βικτόρια Άιτκεν. Γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν. Η λαίδη Κίτι έχει τρία αδέρφια:τη Βικτόρια, τον Λούις και την Αμέλια.

Μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική, σπούδασε Ψυχολογία και Αγγλική Λογοτεχνία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Πολυτελών Brand. Επιπλέον, σπούδασε Ιστορία Τέχνης στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Eίναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ιnstagram με πάνω από 64 χιλιάδες ακολούθους. Επιπλέον, είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων «Give Us Time» και «Centrepoint».

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours