Μίνως Θεοχάρης: Τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει «Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο π@λι@δερφή»

Το δικό του μήνυμα για το Athens Pride θέλησε να περάσει ο Μίνως Θεοχάρης.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook μια ομοφοβική επίθεση με θλιβερό πρωταγωνιστή έναν οδηγό ταξί που εξαιτίας μιας διαφωνία για τη διαδρομή άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί.

«Χθες το μεσημεράκι πήρα ένα ταξί να πάω για να παραλάβω ένα δέμα. Στην διαδρομή διαφώνησα έντονα με τον ταξιτζή. Του εξηγούσα από που να πάμε και εκείνος επέμενε να πηγαίνει από την διαδρομή που έλεγε η εφαρμογή. Κάποια στιγμή επάνω στα νεύρα μου, με την ένταση του καυγά, του είπα “Σταματήστε να κατέβω. Είπαμε. Μην είμαστε και καθυστερημένοι” λάθος μου- το γνωρίζω. Εκείνος τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει εκκωφαντικά και να με απειλεί: “Δεν θα με πεις και καθυστερημένο. Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή”. Τα ακριβή λόγια παραθέτω. Έμοιαζε να το εννοεί πραγματικά», περιγράφει.

«Τρόμαξα. Βγήκα από το ταξί. Συνέχισα να τρέχω. Συνέχισε να με βρίζει χυδαία και να με απειλεί. Έκανα ένα βήμα πίσω γύρισα προς το μέρος του και του είπα “Πρόσεξε”. Μάλλον το είπα με ύφος που δεν σήκωνε πολλά και σταμάτησε. Συνέχισε όμως να με βρίζει φωνάζοντας όταν απομακρύνθηκα πάλι. Όσο ακόμα οι άνθρωποι μας τρομάζουν, μας βρίζουν, μας απειλούν και μας πετάνε κατάμουτρα καθημερινά μέρα- μεσημέρι τη χυδαιότητα τους στην μούρη», συνεχίζει ο ηθοποιός.

«Τόσο κι εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους μέρα – μεσημέρι και να γιορτάζουμε τα δικαιώματα μας, την ισότητα, την ελευθερία. Και όποιος διαφωνεί με τις παρελάσεις μάλλον δεν έχει να αφηγηθεί μία ιστορία σαν την παραπάνω. Και γνωρίζουμε όλοι ότι αυτές οι ιστορίες είναι η καθημερινότητα μας. Έχουμε να πούμε κι άλλες, πολλές και σίγουρα δυστυχώς, υπάρχουν πολύ πιο τραγικές από αυτήν… Happy pride», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Άρχισε να φωνάζει πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή». Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατήγγειλε ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής που θα παρουσιάζει με την Νάντια Μπουλέ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μια διαφωνία που είχε με οδηγό ταξί, με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε βρισιές και απειλές προς το πρόσωπο του, ακόμη και όταν βγήκε από το αυτοκίνητο. Επίσης, μια νέα συγκλονιστική καταγγελία για βία και σεξουαλική παρενόχληση στον ελληνικό αθλητισμό είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Η καταγγελία από τον Μίνω Θεοχάρη

«Χθες το μεσημεράκι πήρα ένα ταξί να πάω για να παραλάβω ένα δέμα. Στη διαδρομή διαφώνησα έντονα με τον ταξιτζή. Του εξηγούσα από που να πάμε και εκείνος επέμενε να πηγαίνει από τη διαδρομή που έλεγε η εφαρμογή. Κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα μου, με την ένταση του καυγά. του είπα “Σταματήστε να κατέβω. Είπαμε. Μην είμαστε και καθυστερημένοι” λάθος μου – το γνωρίζω.

Εκείνος τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει εκκωφαντικά και να με απειλεί: “Δε θα με πεις και καθυστερημένο. Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο. Πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή”. Τα ακριβή λόγια παραθέτω. Έμοιαζε να τα εννοεί πραγματικά. Τρόμαξα. Βγήκα από το ταξί. Συνέχισα να τρέχω. Συνέχισε να με βρίζει τυχαία και να με απειλεί.

Έκανα ένα βήμα πίσω. Γύρισα προς το μέρος του και του είπα, “Πρόσεξε”. Μάλλον το είπα με ύφος που δε σήκωνε πολλά και σταμάτησε. Συνέχισε όμως να με βρίζει φωνάζοντας όταν απομακρύνθηκα πάλι. Όσα ακόμα οι άνθρωποι μας τρομάζουν, μας βρίζουν, μας απειλούν και μας πετάνε κατάμουτρα μέρα μεσημέρι τη χυδαιότητά τους.

Τόσο και εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους μέρα μεσημέρι και να γιορτάζουμε τα δικαιώματά μας, την ισότητα, την ελευθερία. Και όποιος διαφωνεί με τις παρελάσεις μάλλον δεν έχει μια ιστορία να διηγηθεί σαν την παραπάνω. Και γνωρίζουμε όλοι ότι αυτές οι ιστορίες είναι η καθημερινότητά μας. Έχουμε να πούμε και άλλες πολλές και σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν πολύ πιο τραγικές από αυτή» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Καταγγελία Μίνωα Θεοχάρη

Λίγα λόγια για τον Μίνω Θεοχάρη

Ο Μίνως Θεοχάρης (γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1983) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου (2005). Στα 16 του, ο γνωστός παραγωγός μιούζικαλ Κάμερον Μάκιντος (Cameron Macintosh) κι ο casting director Τρέβορ Τζάκσον (Trevor Jackson), μετά από την ακρόαση ενός demo, τον προέτρεψαν να παρακολουθήσει το θερινό τμήμα στη σχολή Guildford School of Acting (GSA) με θέμα το μιούζικαλ, που ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Το 2002 συνεργάστηκε με τη Μικρή Άρκτο όπου και συμμετείχε στη δισκογραφική δουλειά «Πρώτη ακρόαση» καθώς και στα μουσικά προγράμματα «πρώτη ακρόαση» και «Το πικραμύγδαλο του κόσμου» στο θέατρο Ροές

Το 2003 έλαβε μέρος στη θεατρική παράσταση «Grease» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου και Βασιλικής Ανδρίτσου πρώτα στον Ζυγό και έπειτα στο θέατρο Σμαρούλα το καλοκαίρι του 2004.

Το 2004 συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με την Μικρή Άρκτο οπού τραγούδησε πέντε σονέτα σε μουσική Δ. Μαραμή που συνόδεψαν το βιβλίο «Τα σονέτα του σκοτεινού έρωτα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση Σωτήρη Τριβιζά.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours