Μέσα στην έπαυλη των 42 εκατ. δολαρίων της διαφήμισης που έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Πριν μερικές εβδομάδες ο διάσημος οίκος Tiffany & Co αποκάλυψε την πρώτη διαφημιστική του καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Μπιγιόνσε και Jay-Z, στην οποία το ζευγάρι ποζάρει δίπλα σε έναν πίνακα του Ζαν-Μισέλ Μπασκιά, με την Μπιγιόνσε να φοράει ένα διαμαντένιο κολιέ αξίας 30 εκατ. δολαρίων.

Το μόνο πιο ακριβό πράγμα από το κίτρινο διαμάντι των 128,54 καρατίων στην διαφημιστική καμπάνια που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, είναι το αρχοντικό των 42 εκατ. δολαρίων στο οποίο γυρίστηκε. Πρόκειται για μια μοντέρνα κατοικία 1.751 τετραγωνικών μέτρων στο Μπελ Αιρ, η οποία διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια και τοίχους από γυαλί.

Tiffany & Co

Στο εσωτερικό της διαθέτει χρυσό, λευκό και μαύρο μάρμαρο από την Ιταλία, την Ελβετία, την Τουρκία και την Κίνα, καθώς και ασβεστόλιθο από την Πορτογαλία και την Ιταλία. Όσον αφορά τις ανέσεις, περιλαμβάνει μια αίθουσα κρασιού με 1.000 φιάλες, home theatre Dolby Atmos και σπά.

Realtor.com

Στο εξωτερικό της κατοικία υπάρχουν πολλοί χώροι καθιστικού με εστίες φωτιάς, πισίνα με φωτισμό LED και υδρομασάζ, πάρκινγκ για 30 αυτοκίνητα, ξενώνα που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα και μεγάλη αυλή με γρασίδι.

Realtor.com

Το ακίνητο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα, Zoltan Pali, τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2018 και διατέθηκε προς πώληση για 56 εκατ. δολάρια, μια τιμή που μειώθηκε στα 42 εκατ. δολάρια περασμένο τον Μάιο.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες ττου αρχοντικού παρακάτω.

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Πηγή:perpetual.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours