Ελένη Ερήμου: Πώς είναι σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου, στα 76 της χρόνια

Στο «Θέατρο ΕΛΕΡ» έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» χθες το βράδυ.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση και να χειροκροτήσει τους συντελεστές.

Ανάμεσά τους και η Ελένη Ερήμου. Η σπουδαία ηθοποιός του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ.

Ξανθιά, με υπέροχα μάτια, γλυκιά και σαγηνευτική ταυτόχρονα. Σήμερα, στα 76 της χρόνια είναι μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα.

Κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, κατά τις οποίες εντυπωσιάζει με το στιλ της. Για την περίσταση, επέλεξε ένα sparkly μαύρο παντελόνι, μαύρη πουκαμίσα με διαφάνειες, γόβες και μαύρη τσάντα.

Ελένη Ερήμου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έχει τα μαλλιά της κοντά και φυσικά, ενώ το μακιγιάζ της ήταν μίνιμαλ και διακριτικό. Επέλεξε στιλάτα κολιέ στο λαιμό και διακριτικά σκουλαρίκια.

Ελένη Ερήμου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν και την Όλια Λαζαρίδου, ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Ελένη Ερήμου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σπούδασε νομικά (1978) και οικονομικά (Πάντειος), ενώ είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη (1967). Το «ντεμπούτο» της στο σινεμά πραγματοποιήθηκε το 1962 στην ταινία Δεν Γνώρισα Μητέρα, ενώ πρώτη φορά ανέβηκε στο θεατρικό «σανίδι» το 1968, στην παράσταση του έργου Πέερ Γκυντ του Ερρίκου Ίψεν. Το Μάρτιο του 1992 φωτογραφήθηκε για το τολμηρό περιοδικό Playboy.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours