Η συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρο για την εκπομπή “Καλλίτερα δεν γίνεται ”

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την προφυλάκιση του στενού της συνεργάτη, Μένιου Φουρθιώτη, παραχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ίδια, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον κατηγορούμενο, υποστηρίζοντας πως εκείνη είχε προσληφθεί στην εταιρεία του καναλιού και όχι στον Φουρθιώτη, διαχωρίζοντας τη θέση της.

Ιδού όσα είπε:

«Είμαι σε μία πάρα πολύ περίεργη φάση. Έχει προηγηθεί ένα δίμηνο πάρα πολύ άσχημο για μένα. Με όλα αυτά που μου συνέβησαν το τελευταίο δίμηνο νιώθω να ‘ξέπλυνα’ όλο το κάρμα μου. Αρρώστησα, είχα κακή επιπλοκή. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με ένα οξύτατο πόνο στο στήθος και οι γιατροί με κράτησαν γιατί φοβόντουσαν. Πρέπει να ξαναμπώ στο νοσοκομείο για να δούνε πάλι τις τιμές της καρδιάς. Όλα τα όργανά μου έχουν επιβαρυνθεί. Έπρεπε να πάψω οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Όταν βγήκα από το νοσοκομείο παραιτήθηκα από όλα. Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα… ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο  -όπως χρειάζομαι- πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Το BBC δεν με έπαιρνε βλέπεις… Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Εμένα με ενδιέφερε η νοσοκομειακή κάλυψη, γι’ αυτό και πήγα.

Δε ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι ή τη ΔΕΗ. Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτηκε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Λες να επιδίωκα μια τέτοια κατάσταση; Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί ο Φουρθιώτης. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι θέλησαν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ και με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες αυτό που συνέβη. Έπαθε αυτό που έπαθε και ο Ίκαρος. Νόμισε ότι μπορεί να πετάξει…».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours