Δαβαράκης: «Δεν υπάρχει λόγος να φοράμε φτερά και τακούνια για να είμαστε γκέι»

«Γνώρισα ανθρώπους σοβαρότατους, αξιοπρεπέστατους, κυρίους οι οποίοι ήταν ομοφυλόφιλοι» είπε ο γνωστός στιχουργός

Ο Άρης Δαβαράκης παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Γιαννόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός στιχουργός μίλησε για το πλήθος των συνεργασιών του, την απρόσμενη μουσική συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά ενώ τοποθετήθηκε για την ελευθερία στην σεξουαλικότητα των ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Δαβαράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα μου άρεσε ο Σάκης Ρουβάς σαν σόουμαν και σαν τραγουδιστής. Στην «Υποταγή» πέρασα πάρα πολύ ωραία με το μυαλό μου. Νόμιζα ότι γράφω ένα ωραίο, σαδομαζοχιστικό τραγούδι ας πούμε! Επειδή δεν είχα δοκιμαστεί σε αυτό το είδος, πέρασα ωραία, μου άρεσε και το διασκέδασα».

Ο Άρης Δαβαράκης στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα  Ροδίτη | Σάββατο 19.03.2022 - Γραφείο Τύπου ΕΡΤ

«Το «Σε θέλω σαν τρελός» το εννοούσα. Υπήρχε κάποιος λόγος που το έλεγα και γω. Όχι στον Σάκη, φυσικά, αλλού».

«Διαπίστωσα σε μια ηλικία ότι είμαι γκέι και μάλιστα τότε ήταν η Μαλβίνα πολύ στα πάνω της και μου ζήτησε μια συνέντευξη, στην οποία και είπαμε να το πούμε. Το έβαλε και τίτλο, «Άρης Δαβαράκης: Είμαι ομοφυλόφιλος». Θέλω να πω κάτι για να είμαι ειλικρινής. Έχασα πολύ νωρίς τους γονείς μου, αλλιώς δεν θα είχα στεναχωρήσει τη μάνα μου με μια τέτοια συνέντευξη και ίσως να ήταν και ένας θυμός. Είχα χάσεις του γονείς μου και ήμουν αγριεμένος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοράμε φτερά και ψηλά τακούνια για να είμαστε γκέι. Γνώρισα ανθρώπους σοβαρότατους, αξιοπρεπέστατους, κυρίους οι οποίοι ήταν γκέι… Ο Γιάννης Τσαρούχης ήταν γκέι, ο Μάνος Χατζηδάκης ήταν γκέι, ο Κάρολος Κουν ήταν γκέι» συμπλήρωσε ο Άρης Δαβαράκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.