Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δέχθηκε καταιγισμό υβριστικών σχολίων και απάντησε δημόσια

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε το άνοιγμα των πρώτων covid free μπουζουκιών.

Ένας από αυτούς που έδειξε την στήριξη του στον τραγουδιστή σχολιάζοντας στην ανάρτησή του ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το σχόλιο αυτό έφερε αντιδράσεις, με τον ηθοποιό να δέχεται πλήθος υβριστικών σχολίων και να απαντά δημόσια.

«Μετά από σχόλιο που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκ@τά γίνεται και τι σκ@τά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας! Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours