Μacao – Ψαρομεζέδες στους Αμπελόκηπους

Γεύσεις και αύρα θάλασσας στην καρδιά της πόλης

Το εμβληματικό cafe Macao που λειτουργούσε επί σειρά ετών στην οδό Σεβαστουπόλεως, μετατράπηκε πρόσφατα σε υψηλών προγραδιαφών εστιατόριο ψαροφαγίας καταρρίπτοντας τον μύθο ότι φρέσκα ψάρια βρίσκουμε δίπλα στη θάλασσα.

Το  «Macao Ψαρομεζέδες», όπως μετονομάστηκε, προμηθεύεται καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από την ιχθυόσκαλα Χαλκίδας, τα οποία φτάνουν στο πιάτο σας ψημένα με μαεστρία. Στο μενού του θα βρείτε επίσης ποικιλία ψαρομεζέδων  και συνοδευτικά με άριστης  ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά και προτάσεις για όσους προτιμούν το κρέας.

Έχοντας  κερδίσει  την  εκτίμηση των απαιτητικών της ψαροφαγίας και όχι μόνο, αποτελεί ήδη το νέο meet point  της πόλης, για τα χαλαρά μεσημέρια μας και τις παρεΐστικες  βραδιές μας.

Ο  άνετος  χώρος του, προφέρεται για εταιρικές, κοινωνικές  και άλλες εκδηλώσεις.

Στα δυο πολύ βασικά πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται ο παιδότοπος που το καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες και το δωρεάν πάρκινγκ. 

Καθαρά Δευτέρα στο Macao Ψαρομεζέδες

Την Καθαρά Δευτέρα το αγαπημένο ψαροφαγικό μενού του, εμπλουτισμένο με παραδοσιακές γεύσεις σε συνδυασμό με τη ζωντανή μουσική, υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη  νοστιμιά και διασκέδαση.

Πραγματοποιήσετε εγκαίρως τις κρατήσεις σας!

Info

Macao Sea Food Restaurant Ψαροταβέρνα – ψάρια θαλασσινά ψαρομεζέδες

Σεβαστουπόλεως 152, 11526 Αμπελόκηποι Αθήνα, 2130105654, info@macaoseafood.gr