7 Beer & Wine που κάνουν τα μεγάλα δώρα

Είναι μόνο εγώ, ή μήπως οι αγορές δώρων διακοπών γίνονται όλο και πιο δύσκολες κάθε χρόνο; Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να διαλέξετε (η ηλεκτρονική αγορά είναι μια τέτοια ευλογία και μια κατάρα) ή επειδή η δημιουργικότητά μου είναι πτωτική, αλλά πάντα βρίσκομαι κρυμμένος για δώρα τελευταίας στιγμής στο τρίτο (OK , τέταρτη) εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ελπίζοντας ότι θα φτάσουν εγκαίρως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέτος προτίθεμαι να δωρίσω μπύρες και κρασιά σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ να αντέξω.

Η ομορφιά των υπηρεσιών συντήρησης μπίρας και κρασιού είναι ότι όποιος πίνει μπύρα ή / και κρασί θα τα εκτιμήσει. Και, η τιμή είναι συνήθως αρκετά προσαρμόσιμη. Μπορείτε σχεδόν πάντα να επιλέξετε τη συχνότητα παράδοσης (ή απλά επιλέξτε να στείλετε ένα μόνο κιβώτιο) και μπορεί μερικές φορές να επιλέξετε την ποσότητα κάθε κουτιού. Έτσι, θα μπορούσατε να στείλετε ένα κουτί μπίρας $ 40 σε έναν φίλο σας, και ένα κουτί κρασιού πριμοδότηση 199 δολάρια σε ένα σημαντικό άλλο που είναι λίγο ένα σνακ κρασιού.

Ανεξάρτητα από το είδος της μπύρας ή της συνδρομής κρασιού που ψάχνετε για δώρο φέτος, εδώ είναι επτά στερεές επιλογές που μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Vinebox Wine Subscription

Vinebox

Για τους λάτρεις της γευσιγνωσίας, το Vinebox προσφέρει μια τριμηνιαία ή διετή παράδοση εννέα προσεκτικά επιμελημένων κρασιών “από το γυαλί”. Κάθε κρασί έρχεται σε έναν κύλινδρο υπογραφής Vinebox και τα μέλη λαμβάνουν πίστωση με κάθε κουτί για να αγοράσουν ένα πλήρες μέγεθος μπουκάλι το αγαπημένο τους χύστε.

 U.S Microbrewed Beer Club

U.S. Microbrewed Beer Club

Για τους ερασιτέχνες μπύρας που θέλουν να απολαύσουν τις ζυθοποιίες πέρα από τη δική τους περιοχή, αυτή η μπυραρία είναι τέλεια. Δοκιμάζει μπύρες από όλη τη χώρα και υπάρχουν δώδεκα φιάλες (τρεις από τις τέσσερις διαφορετικές μπύρες) σε κάθε κουτί.

California Wine Club Signature Series

California Wine Club

Για χρόνια, η Καλιφόρνια Wine Club έχει παραδώσει την καλύτερη χώρα κρασιού στα μέλη της σε όλη τη χώρα. Η αρχική επιλογή συνδρομής τους, η κορυφαία σειρά, παραδίδει δύο κρασιά σε κάθε κουτί. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε κόκκινο κρασί, λευκό κρασί ή και τα δύο και μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα παράδοσης. Κάθε πλαίσιο χρεώνεται ξεχωριστά.

Rare Beer Club

Σπάνια μπύρα

Για τα αυθεντικά σνακ μπύρας, αυτό το κιβώτιο προσφέρει βαριές μπύρες που έχουν ελεγχθεί από ειδικούς. Κάθε κουτί περιέχει δύο, τέσσερις ή έξι φιάλες των 750mL και μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα παράδοσης.

Leon Circle

Leon Circle

Το Leon and Sons, ένα δημοφιλές κατάστημα κρασιών στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, επιμελείται αυτό το φανταστικό κουτί κρασιού. Κάθε μήνα, τα μέλη της λέσχης παίρνουν τρία μπουκάλια που συνδυάζουν κλασικά στυλ και μοντέρνα, φυσικά κρασιά.

Assorted Beers in a Flight Ready for Tasting

Craft Beer Club

Όταν χτυπήσει ένα ζυθοποιείο δεν είναι στις κάρτες, Craft Beer Club προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο σπίτι. Κάθε κουτί περιέχει δώδεκα φιάλες (τρεις από τις τέσσερις διαφορετικές μπύρες) που αλλάζουν κάθε μήνα. Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν τη συχνότητα παράδοσης και θα λάβουν ένα δώρο μπόνους (ή τρία) σε κάθε κουτί.

Somm Select Somm Six

The Somm Six

Για τους σοβαρές οινοπνευματώδεις οίνους, το The Somm Six είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: ένα κουτί από έξι υψηλής ποιότητας κρασιά που έχει εγκριθεί από τον sommelier και σας παραδίδει όσο συχνά επιλέγετε. Αυτό είναι το πιο ακριβό τέλος, αλλά ακόμη και ένα κιβώτιο θα μπορούσε να είναι το τέλειο δώρο για τον ονειροπόλο φίλο ή αγαπούσε κάποιον που είναι δύσκολο να ψωνίσει. Υπάρχει επίσης λιγότερο δαπανηρή επιλογή που παραδίδει τέσσερα μπουκάλια κρασιού με χαμηλότερες τιμές.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours