Πυροσβέστης στη Λαμία αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά στα μάτια συναδέλφου του, ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία την είδηση της αυτοχειρίας του 42χρονου πυροσβέστη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ξαφνικά ενώ περιπολούσαν ο ένας από τους δύο, γύρισε προς τον συνάδελφο του, του χαμογέλασε και του είπε «κοίτα με…», όπως αναφέρει το lamianow και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το αλυσοπρίονο που κρατούσε.

Τραγωδία στη Λαμία: Πυροσβέστης αυτοκτόνησε μπροστά σε συνάδελφό του

Ο αυτόχειρας μόλις 42 ετών, υπηρετούσε στην Π.Υ Λαμίας. Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον τον περιγράφουν ως έναν κλειστό χαρακτήρα, που φαίνονταν ότι τον βασάνιζαν σκέψεις, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο, να κόψει το νήμα της ζωής του, με τα ίδια του τα χέρια.

Οι δύο άνδρες ήταν μαζί από το πρωί στο περιπολικό και σύμφωνα με το lamianow.gr τίποτα δεν προμήνυε την τραγική έκβαση. Ο 42χρονος δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα για το τι είχε στο μυαλό του. Ξαφνικά λίγο μετά τις 17.00 πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Το χρονικό

Ο αυτόχειρας μόλις 42 ετών, υπηρετούσε στην Π.Υ Λαμίας. Γύρω στις 5:15′ ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει. Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Βαρύ είναι το κλίμα στο Πυροσβεστικό Σώμα μετά την απώλεια του 42χρονου φίλου τους.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: