Ανδρέας Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Η αποκάλυψη του γιου του

Ο Στέργιος Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού ότι ενδεχομένως να δούμε ξανά στην τηλεόραση τον πατέρα του, Ανδρέα Μικρούτσικο και μας έδωσε περαιτέρω πληροφορίες…

Συγκεκριμένα, ο Στέργιος Μικρούτσικος είπε: «Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση. Θεωρώ ότι λείπει ο πατέρας μου, αν δεν του λείπει του ιδίου δε λείπει και στην τηλεόραση. Νομίζω ότι δεν του λείπει, νομίζω ότι χόρτασε. Ενδεχομένως να ήταν καλό να επιστρέψει, αν το ήθελε και αν ήταν ένας καλός ρόλος. Δε ξέρω και τι συζητήσεις έχουν γίνει. Έγιναν συζητήσεις. Αν ήταν κάτι ωραίο και όμορφο που του κάνει βεβαίως να επιστρέψει. Θα μου φαινόταν πολύ ωραίο, φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να το θελήσει πραγματικά.»!

Και τόνισε: «Εγώ καταλαβαίνω το πώς νιώθει και το τι θέλει κάθε φορά και μένω σε αυτό. Ότι θέλει το κάνει, αυτή είναι η κατάσταση. Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις που δεν του έκαναν και καλώς έπραξε. Τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια που τα σκέφτεται σοβαρά και αφορούν την τηλεόραση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε πάλι στην τηλεόραση. Δε ξέρω λεπτομέρειες, δε ξέρω για τι ακριβώς πρόκειται».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours