Το φεστιβάλ burger έρχεται ξανά στην Αθήνα

Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόληςεπιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
O μεγάλος θεσμός του burger και της διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει με δύο απολαυστικά burgeroτριήμερα στις 13/14/15 καθώς και στις 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Γκάζι.
Παρέα με τα burger μας θα απολαύσουμε ένα εκρηκτικό line up και πολλές παράλληλες δράσεις.

Την αυλαία του Burger Fest στις 13/9 θα ανοίξει το παγκόσμιο φαινόμενο των Asian Dub Foundation, μαζί με τους Cayetano και Kill Emil.

Στις 14/9, ο αγαπημένος μας Εισβολέας με τη μπάντα του και τους Τwinsanity θα μας ξεσηκώσουν με τις ρίμες τους.

H τρίτη μέρα 15/9, κλείνει με την χαρισματική Μαρίνα Σάττι και τους world ήχους της, τους μελωδικούς Atomic Love και την ομάδα Street Outdoors Soundsystem που θα μας προσφέρει ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πάρτι όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Το δεύτερο τριήμερο ξεκινά εκρηκτικά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με 3 καυτές ελληνικές μπάντες που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, τους Yakuza Six, Bejeezus και Wedding Singers.
Στις 21/9, στο stage του Αμαξοστασίου προσγειώνονται οι Αμερικάνοι hip hop superstars Delinquent Habits, ενώ λίγο νωρίτερα ο Blend Mishkin και η τρομερή αυτή δύναμη που ακούει στο όνομα Roots Evolution, θα έχουν σαρώσει το Burger Fest με τους Ska, Rock Steady, dub και dancehall ήχους τους.
Την Τρίτη και τελευταία μέρα 22/9, τη σκυτάλη παίρνουν οι εκρηκτικοί Ιnco για ένα μοναδικό show πριν το μεγάλο Closing Party του Burger Fest, όπου αναμένεται να είναι fantastic.

to-festibal-burger-erxetai-ksana-stin-athina

Leave a Reply

Your email address will not be published.