Όσα είπε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τον Γιώργο Τράγκα, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός

Νέα στοιχεία για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Απίστευτες καταγγελίες  για τη χήρα του δημοσιογράφου, έκανε μιλώντας στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός, Τα ακίνητα στο εξωτερικό, οι 400 χιλιάδες ευρώ προσωπικές δαπάνες, η πώληση της βίλας στο Λάς Βέγκας που έγινε κρυφά, ο ύποπτος ρόλος του Ελβετού δικηγόρου και οι θυρίδες που δεν έχει πρόσβαση ο Γιάννης Τράγκας.

“Ο Γιάννης Τράγκας ήταν κοντά στον πατέρα του μέχρι το 2015-16. Από εκεί και πέρα οι επαγγελματικές σχέσεις διακόπηκαν τελείως και υπήρξε και μια αποστασιοποίηση και σε προσωπικό επίπεδο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτό οφειλόταν στη Μαρία Καρρά που ήταν σε 24ωρη βάση μαζί με τον Γιώργο Τράγκα και αποδυναμώθηκε πλήρως ο δεσμός του με τα δύο παιδιά του. Νομίζω ότι τον Γιάννη Τράγκα τον πείραξε πιο πολύ η άγνοια για όλα αυτά τα θέματα και η έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς του πατέρα του…

Ο πατέρας του παρουσιάστηκε μετά θάνατον ως εκβιαστής, απατεώνας και φοροφυγάς. Είναι ανέντιμο και ανήθικο μετά θανάτου να τον αποκαλείς έτσι χωρίς να υπάρχει καμία καταγγελία σε βάρος του…. Ο Γιώργος Τράγκας είχε πολλά έσοδα από τις επιχειρήσεις του. Ο εκλιπών είχε φορολογηθεί και είχε ελεγχθεί πολλαπλώς, ήταν υπό μόνιμο έλεγχο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

zinapost.gr

About Post Author