“Χορεύοντας με τη θύελλα” στο θέατρο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131 με την Γιούλη Ηλιοπούλου και τον Τάκη Παπαματθαίου

Το νέο ξεκαρδιστικό και γοητευτικό έργο του πολυβραβευμένου Peter Quilter “Χορεύοντας με τη θύελλα” θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τα μέσα Νοεμβρίου στο θέατρο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131 με την Γιούλη Ηλιοπούλου και τον Τάκη Παπαματθαίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε σκηνοθεσία Τάκη Παπαματθαίου.

 Ένα έργο για δύο πολύ διαφορετικούς ανθρώπους που προσπαθούν να συνδεθούν για να μην τρελάνουν ο ένας τον άλλον.  Μια συγκινητική και συχνά ξεκαρδιστική ιστορία συντροφικότητας, άφθονου γέλιου και δακρύων, κρασιού, χορού και πίτσας..

 Ένα έργο για δύο αντίθετα πλάσματα, που προσπαθούν να συνδεθούν σε έναν μοναχικό κόσμο.

 Η Τζούντιθ, η ηρωίδα του έργου, διακόπτει τη μοναχική ζωή του Πάτρικ, όταν εμφανίζεται στην πόρτα του απροσδόκητα, κατά τη διάρκεια μιας θύελλας, ψάχνοντας για προμήθειες τροφής και από εκεί αρχίζουν όλα…

1b.jpg

Λίγα λόγια για το έργο : 

Ο Πάτρικ ζει μια μοναχική ζωή και εκπλήσσεται όταν χτυπάει η πόρτα του κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης θύελλας.  Εμφανίζεται σαν άλλη θύελλα η Τζούντιθ, μια εκκεντρική γυναίκα από το διπλανό χωριό,σε αναζήτηση ψωμιού, αυγών και παρέας. Ο Πάτρικ κάνει τα πάντα για να φύγει η απροσδόκητη επισκέπτης όσο πιο  γρήγορα γίνεται. 

Όταν όμως η καταιγίδα γίνεται πιο ασταθής,  είναι σαφές ότι η Τζούντιθ και ο Πάτρικ είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μαζί στο σπίτι, ώσπου να κοπάσει η θύελλα. Η τακτοποιημένη ζωή του Πάτρικ στο αυστηρά νοικοκυρεμένο σπίτι του θα ανατραπεί από την θυελλώδη προσωπικότητα της Τζούντιθ. Ξεκαρδιστικές και απρόσμενες καταστάσεις θα αλλάξουν τελικά το τοπίο στις ζωές των δύο μοναχικών ανθρώπων.

Η παράσταση παρουσιάστηκε σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΡΑΒΑΣ και απέσπασε τον ενθουσιασμό και το θερμό χειροκρότημα των θεατών.  Σε ένα κατάμεστο θέατρο όπου ανάμεσα στο θεατρόφιλο κοινό παρευρέθησαν και γνωστοί καλλιτέχνες.

Trailer παράστασης: https://youtu.be/OVpNgHmjfao

6b.jpg

Πρωταγωνιστούν  : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ 

Ραδιοφωνικός εκφωνητής : Ιούλιος Καίσαρ Αθανασίου

Σκηνοθεσία: ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

Συντελεστές :

Μετάφραση : ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΕΟΣ»

Σκηνογραφία : ΜΙΧΑΛΗΣ  ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Μουσική επένδυση:  ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Βοηθός σκηνοθέτη : Δέσποινα Κασιώτη

Χορογραφίες : Ειρήνη Μεσσήνη

Ειδικά εφέ : Λεωνίδας Φουντούλης

Ειδικές  κατασκευές : Θοδωρής Τσιμπλάκης

Hair & make up : Νίκος Ζήσης

Φωτισμοί: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτέλεση Παραγωγής: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

About Post Author