Γιατί δεν πρέπει να πίνετε ποτέ νερό, ζεστό καφέ ή τσάι στο αεροπλάνο – Τι λέει αεροσυνοδός

Μια αεροσυνοδός αποκαλύπτει ότι το πλήρωμα των αεροσκαφών δεν πίνει ποτέ νερό στο αεροπλάνο και συνιστά το ίδιο να κάνουν και οι επιβάτες.

Σύμφωνα με έρευνα της Healthline που επικαλείται η «Mirror», έλεγχοι έχουν δείξει ότι το νερό της βρύσης στα αεροπλάνα δεν είναι υγιές και η ποιότητά του ποικίλλει σημαντικά από εταιρεία σε εταιρεία. Οι έλεγχοι διαπίστωσαν την παρουσία μικροοργανισμών στο νερό, μεταξύ των οποίων και διάφορα βακτήρια, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να συμβουλεύουν τους επιβάτες να μην πίνουν ποτέ νερό από τη βρύση, τσάι ή καφέ στο αεροπλάνο.

Στο ίδιο πνεύμα, ο Τζέι Ρόμπερτ, αεροσυνοδός, αποκάλυψε ότι το πλήρωμα καμπίνας δεν πίνει ποτέ νερό από τη βρύση στο αεροσκάφος. «Έχω μιλήσει και με άλλα πληρώματα που έχουν αρρωστήσει πολύ αφού ήπια ζεστά ροφήματα στο αεροσκάφος» λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι μόνο οι δεξαμενές ή οι σωλήνες του αεροσκάφους. Η πτήση με την οποία ταξιδεύετε μπορεί να έχει μόλις επιστρέψει από μια υποανάπτυκτη χώρα που δεν θα είχε τα ίδια υψηλά επίπεδα υγιεινής με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε τώρα» εξηγεί.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours