Αυτές είναι οι σειρές του Netflix που είδαν σχεδόν όλοι

Η συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix έφερε την επανάσταση στην κατ’ οίκον ψυχαγωγία, και πλέον διαθέτει ένα εντυπωσιακό portfolio από παραγωγές που έγιναν ανάρπαστες και έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Είναι δύσκολο να ορίσει κανείς τις καλύτερες σειρές με υποκειμενικά κριτήρια όπως η ποιότητα, για αυτό θα ακούσουμε την Daily Mail, που συγκέντρωσε τις κορυφαίες παραγωγές του Netflix με βάση τις συνολικές προβολές.

Wednesday – 252.100.000 προβολές

Το «μαύρο» χιουμοριστικό θρίλερ μυστηρίου μάρκαρε μία δυναμική επιστροφή τόσο για τον μάστερ του γκοθ Τιμ Μπέρτον, αλλά και για το franchise της οικογένειας Άνταμς.

Κεντρικό ρόλο σε αυτή τη σειρά έχει η κόρη της εκκεντρικής οικογένειας, Wednesday, την οποία υποδύεται χαρισματική Τζένα Ορτέγκα, με ένα οσκαρικό καστ να της κάνει πλάτες.

Stranger Things, 4η σεζόν – 140.700.000 προβολές

Η σειρά υπερφυσικού μυστηρίου καθηλώνει κάθε χρόνο το ιντερνετικό κοινό, αλλά αναμενόμενα, η 4η σεζόν, με το μεγαλύτερο σασπένς καθώς η πλοκή κορυφώνεται προς της κλασική μάχη «καλού – κακού», είχε και την περισσότερη απήχηση.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story – 115.600.000 προβολές

Αυτή η προσθήκη εξετάζει με «μεγεθυντικό φακό» μία από τις πιο διάσημες εγκληματικές περσόνες των ΗΠΑ.

Η σειρά εξετάζει τα φρικιαστικά και αληθινά εγκλήματα του Τζέφρι Ντάμερ, καθώς και τις αποτυχίες που επέτρεψαν σε έναν από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής να συνεχίσει το δολοφονικό του «ξεφάντωμα» για πάνω από μια δεκαετία.

Bridgerton, 1η σεζόν – 113.300.000 προβολές

Η πρώτη σεζόν αυτού του δράματος εποχής ακολουθεί τη Daphne Bridgerton (Pheobe Dynevor), τη μεγαλύτερη κόρη της ισχυρής οικογένειας Bridgerton καθώς κάνει το ντεμπούτο της στην ανταγωνιστική κοινωνική σκηνή του Regency London, αναζητώντας το τέλειο ταίρι.

The Queen’s Gambit – 112.800.000 προβολές

Η μίνι – σειρά που έκανε το σκάκι να τρεντάρει στα social media και τις πλατφόρμες streaming, το «Γκαμπί της Βασίλισσας» ήταν τόσο προσγειωμένο αλλά και επικεντρωμένο στο ανθρώπινο δράμα του, που έκανε πολλούς να νομίζουν ότι η κεντρική χαρακτήρας, Beth Harmon (Anya Taylor Joy), ήταν υπαρκτό πρόσωπο.

About Post Author