Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την «Ομάδα της Χρονιάς», σε άντρες και γυναίκες, που θα επιλέξουν οι χρήστες του διαδικτύου στο «UEFA.com». Πρόκειται για επιλογή από λίστες 50 υποψηφίων, στην ιστοσελίδα της UEFA (πέντε τερματοφύλακες, 15 αμυντικοί, 15 μέσοι και 15 επιθετικοί) που παίζουν σε σύλλογο ενός από τα 55 πρωταθλήματα των ομοσπονδιών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Στους άνδρες η Μπάγερν, είναι ο σύλλογος με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση με δέκα υποψήφιους, ενώ επίσης η Γερμανία έχει την πιο μεγάλη αντιπροσώπευση με έξι παίκτες, μπροστά από τους Γάλλους, που έχουν πέντε εκπροσώπους.

Στη λίστα φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει επιλεγεί 14 φορές για την ιδανική ενδεκάδα, όπως και ο Λιονέλ Μέσι (11) αλλά και ο Σέρχιο Ράμος (8). Όσον αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο, η Λιόν έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε αυτόν τον κατάλογο, με 13 υποψήφιες. Και στις δύο κατηγορίες, οι φίλαθλοι έχουν περιθώριο έως τις 6 Ιανουαρίου για να επιλέξουν την ιδανική τους ενδεκάδα από δύο λίστες των 50 υποψηφίων.

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours