O Mike Tyson είναι… φέτες ενόψει της επιστροφής του στο ρινγκ

Ο 54χρονος Mike Tyson με τον θρύλο του UFC, Vitor Belfort και δείχνει να είναι σε εντυπωσιακή φυσική κατάσταση.

Ο Mike Tyson έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο ρινγκ για έναν αγώνα επίδειξης και δείχνει απολύτως έτοιμος για αυτό. Τουλάχιστον σε επίπεδο φυσικής κατάστασης…

Στο ΑΕW λοιπόν, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην διαφαινόμενη εισβολή του Jake The Snake Roberts, έβγαλε την μπλούζα και έδειξε την απίστευτη για τα 54 χρόνια του γράμμωση, ενώ χθες υπήρξε άλλη μία… επιβεβαίωση.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Henry Cejudo ανέβασε ένα βίντεο από την προπόνηση του Mike Tyson με τον Vitor Belfort, το οποίο ο θρύλος της πυγμαχίας φαίνεται να είναι… φέτες.

https://www.instagram.com/p/CADjPgOl_Nw/?utm_source=ig_web_copy_link

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για αντίπαλοί του, είναι και αυτά των Evander HolyfieldShannon Briggs, αλλά και του Tito Ortiz.

Ο τελευταίος μάλιστα κλήθηκε να μιλήσει στο ΤΜΖ για να το ενδεχόμενο του αγώνα αυτού, λέγοντας: «Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησα αν θα ήθελα να παίξω με τον Mike Tyson. Τον ρώτησα αν είναι αλήθεια και μόλις μου είπε ναι, τότε απάντησα θετικά. 

Ενσωματωμένο βίντεο

Δεν ξέρω αν θα είναι αγώνας πυγμαχίας ή ΜΜΑ, δεν έχουμε φτάσει ως εκεί. Αμφότεροι πρέπει να έχουμε πάρει άδεια από τις αθλητικές επιτροπές για τον αγώνα.

Οι πυγμαχικές μου ικανότητες μπορεί να είναι στο επίπεδο του Tyson, όμως αυτός έχει να παίξει 15 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CAldPGjj9iV/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:trelokouneli.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours