«Τρελό» σενάριο από Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός δίνει 15 έως 18 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά»!

«Βόμβα» έριξαν τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς συνδέουν εκ νέου τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μανωλά.

Μάλιστα το σημερινό πρωτοσέλιδο της, η «Corriere dello Sport» αποκαλύπτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση, ενώ η «Repubblica» που επίσης αναφέρεται στην υπόθεση κάνει λόγο για πρόταση-μαμούθ 15-18 εκατ. ευρώ.

«Πρόταση για τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται», τονίζεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ο Μανωλάς φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά μόνο για τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Καθώς η Νάπολι είχε αποκτήσει πριν από δύο χρόνια τον Έλληνα αμυντικό με περίπου 36 εκατ. ευρώ (υπήρχε σχετική ρήτρα) και υπάρχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2024, ενώ και ο παίκτης αμείβεται ετησίως με πάνω από τέσσερα εκατ. ευρώ.

Η πρόσφατη όμως η απόφαση του Ολυμπιακού να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Σεμέδο «φούντωσε» εκ νέου τα σενάρια, καθώς δεν είναι διόλου απίθανο αυτή η κίνηση των «ερυθρολεύκων» να προμηνύει αποχώρηση του Πορτογάλου από το λιμάνι, κάτι που επί της ουσίας θα άνοιγε τον δρόμο για τον Μανωλά.

Πηγή:sports.ert.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours