Με μια εκπληκτική ανατροπή, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 3-2 σετ του Τέιλορ Φριτζ και είναι στους «8» του Australian Open.

Μετά από μια τεράστια μάχη, στην οποία έδειξε απίστευτα ψυχικά αποθέματα και ποιότητα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέτρεψε την κατάσταση και νίκησε 3-2 σετ τον Τέιλορ Φριτζ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στους «8» του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ καθώς δεν μπήκε καλά στον αγώνα, με τον Φριτζ να επικρατεί στο πρώτο σετ 6-4. Ο Τσιτσιπάς στο δεύτερο σετ έδειξε να αντιδρά, εκμεταλλεύτηκε το σερβίς του και ισοφάρισε επικρατώντας 6-4, ωστόσο, τα πράγματα συνέχισαν να είναι δύσκολα.

Ο Φριτζ, νο22 στην Παγκόσμια Κατάταξη, έδειχνε να έχει βρει ρυθμό και τον τρόπο να αποδιοργανώσει τον Τσιτσιπά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει εκ νέου 6-4 και να προηγηθεί 2-1 στα σετ. Εκεί, ωστόσο, μίλησε η «καρδιά του πρωταθλητή» από πλευράς Τσιτσιπά.

Με ένα εντυπωσιακό 6-3 ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοφάρισε 2-2 σετ και οδήγησε στο πέμπτο και τελευταίο την αναμέτρηση. Εκεί, η μάχη ήταν σκληρή, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί 6-4 και να περνάει στον προημιτελικό της διοργάνωσης στη Μελβούρνη.

Στον προημιτελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται στο Νο4 της Παγκόσμιας Κατάταξης, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ, που είναι στο Νο11. Τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα κι η μέρα και ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours