Νοκ άουτ τον Τουρκο Karabuk στην Πόλη ο Νίκος Τζώτζος!

Την πολυπόθητη ελληνική εξιλέωση πήρε για τους ο Νίκος Τζώτζος , ο οποίος μέσα στην Κωνσταντινούπολη πριν λίγο και σε Εθνική μετάδοση έβγαλε νοκ άουτ τον αγαπημένο μαχητή των Τούρκων Mehmet Karabuk.

Έναν αθλητή που είχε δύο νίκες στο προηγούμενο διάστημα απέναντι σε αθλητές από Ελλάδα, σε ματς που όμως ήταν κατά 15 χρόνια εμπειρότερος με πολύ περισσότερες αγωνιστικές εικόνες.

Και αυτή την φορά ίσως θεώρησε πως θα είναι το ίδιο , αλλά έπεσε στον Ελληνικο Τοίχο που λέγεται Νίκος Τζώτζος.

Ο μαχητής του Κώστα Τζώτζου και του ‘ΑΣ Κραταιός’ κατάφερε με τρία εναέρια γόνατα φωτιά στον δεύτερο γύρο να δείρει… ελληνικά τον Karabuk.

Ο Τούρκος εχασε καταρχήν ξεκάθαρα τον πρώτο γύρο στα σημεία, όπου ουσιαστικά κατάφερε μόνο μία γροθιά να περάσει στον Έλληνα αθλητή.

Εχοντας καταλάβει πως αν δεν κάνει το ματς brawl, δεν θα την εβγαζε καθαρή, αυτό και επιχείρησε.

Αλλά αν και στην αρχή είχε μια κάποια τύχη, ο Τζώτζος ήταν πολύ πιο έξυπνος για να καταλάβει πως αν εστω ελάχιστα έβρισκε χώρο θα τον τσακιζε.

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Με όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρια εναέρια γόνατα … διέλυσε τον Karabuk που αν και ο διαιτητής προσπάθησε να τον σώσει κάπως διακόπτωντας το ματς για δεύτερο μέτρημα, εντούτοις κατάλαβε και ο ίδιος πως αν άφηνε τον Έλληνα μαχητή να του ορμά, θα έτρωγε «τρελή» ξάπλα.

Το ματς διεκοπή με τον Τζώτζο να σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία μέσα στην Πόλη και να κάνει όλο τον Ελληνισμό υπερήφανο.

https://www.instagram.com/p/B3fiaFwgAnD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours