Μόλις στα 38 του χρόνια απεβίωσε ο Σεμπ Λιούις, ο οποίος είχε παρακολουθήσει από κοντά 1.076 διαδοχικά παιχνίδια της Τσάρλτον

Ο Σεμπ Λιούις υπήρξε η επιτομή του πιστού φιλάθλου στα αγγλικά γήπεδα. Από το 1988 μέχρι και τις 7 Μαρτίου, όταν και η Τσάρλτον έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Championship (δεύτερη κατηγορία) πριν από την λαίλαπα του κορωνοϊού, ο Σεμπ έδωσε το παρών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, εντός και εκτός έδρας!

Συνολικά, συμπλήρωσε 1.076 διαδοχικά παχνίδια, με τον σύλλογο του νοτιανατολικού Λονδίνου να τον τιμάει, όταν έφτασε τα χίλια σερί ματς. Δυστυχώς, δεν θα δει άλλον από κοντά, αφού απεβίωσε εξαιτίας του ιού Covid-19, μόλις στα 38 του χρόνια.

Η Τσάρλτον, αφού ανακοίνωσε την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Σεμπ Λιούις, ξεκίνησε εκστρατεία για να κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια του. Το hastag είναι «#StayhomeForSeb», ήτοι «Μείνετε στο σπίτι για τον Σεμπ», η απώλεια του οποίου επιβεβαίωσε τον κίνδυνο του κορωνοϊού. Η ανταπόκριση από τους φίλους της Τσάρλτον ήταν άμεση.

seb_lewis-2

Πηγή:www.gazzetta.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours