Ηρακλής: «Ο Ηρακλής θα παίζει Super League, έχει συμφωνήσει για το ΑΦΜ ομάδας»

Την αποκάλυψη πως ο Ηρακλής θα παίζει στην μεγάλη κατηγορία, έκανε ο Σάκης Χατζόγλου, ο οποίος τόνισε ότι έχει συμφωνήσει για την αγορά ΑΦΜ ομάδας από την Super League.

«Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα, με μια ομάδα Super League. Η ομάδα κατά 99% θα παίξει στη Super League». Τάδε έφη ο Σάκης Χατζόγλου μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής μιλώντας στον Αρένα FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για το που βρίσκεται ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή:
«Πουθενά. Υπάρχει μια παλιά ΠΑΕ που βρίσκεται στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου και έχει πολλά προβλήματα. Ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα την κάνει. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί από διάφορες πλευρές για να βρουν λύση, χωρίς, όμως, να μπορώ να πω αν θα είναι προσωρινή ή αν θα είναι μόνιμη. Εγώ πίστευα ότι το εγχείρημα της Γ΄ Εθνικής θα οδηγούσε σε μόνιμη λύση. Οι κινήσεις που βρίσκονται είναι για να βρεθεί ένα ΑΦΜ και να ξεκινήσει από την αρχή η ομάδα. Τώρα σε ποια κατηγορία πάλι και αυτό δεν είναι γνωστό. Όπως είπα πριν σ΄ αυτό το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι μισές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.  Έλεγα ότι αυτή η αναδιάρθρωση είναι η πιο αποτυχημένη στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τις αιτίες της περσινής αποτυχημένης χρονιάς: 
«Η ομάδα με το που βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος και έβαλε τα χρήματα που ψάχναμε, τις 320.000 ευρώ, αυτό που χρειαζόταν ήταν ηρεμία και οργάνωση. Ξαφνικά πατήσαμε ένα κουμπί και μια ομάδα που είχε φτιαχτεί τον Οκτώβριο του 2017 διαλύθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 είχαμε μια νέα ομάδα με 20 παίκτες καινούργιους.  Θέλαμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να τη πάμε Τσάμπιονς Λιγκ. Ήθελε υπομονή. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουν και στραβά αποτελέσματα, όπως η ήττα με 6-1 από τον Ατρόμητο.  Έπρεπε να τα διαχειριστούμε με ηρεμία. Σε άλλες ομάδες δίπλα μας, όταν έγινε κάτι παρόμοιο, διαχειρίστηκαν και ξεπέρασαν τις κρίσεις και συνέχισαν τη πορεία τους. Εμείς δεν είχαμε καλή διοίκηση της ομάδας. Μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν υπήρχε ηρεμία, Έπρεπε όλοι οι φορείς, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και ο κόσμος να κάτσουμε και να καταλάβουμε ότι δεν είναι λύση να υπάρχει συνέχεια γκρίνια. Ήταν μια ολοκαίνουργια ομάδα. Ήμουν σίγουρος ότι αν παρέμενε η ίδια ομάδα, με ηρεμία, σήμερα θα ήμασταν στη Σούπερλιγκ».

Για το τι ισχύει με το ΑΦΜ του Βόλου: 
«Δεν ξέρω για τον Βόλο. Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα , με μια ομάδα Super League. Η ομάδα κατά 99% θα παίξει στη Super  League. Έχουν συμφωνηθεί όλα προφορικά και περιμένω να τη δω και εγώ και εγγράφως, όπως περιμένει να τη δει και ο κόσμος».

Για όσους λένε ότι ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν: 
«Εγώ συμφωνώ, ότι πει ο κόσμος. Λέω, όμως, το εξής. Αν αποτελέσει παρελθόν ο ένας, αποτελέσει παρελθόν ο άλλος, άτομα που είναι δυνατοί οικονομικά και μπορούν να βοηθήσουν, τι θα γίνει; Ο Τομ Παπαδόπουλος, πλέον, έχει γίνει Ηρακλής. Το πιο σημαντικό είναι ο καθένας μας να κάνει τρία Ηρακλάκια. Εγώ τους λέω, ότι αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τη μάζα, γίνετε Ηρακλής».

Πηγή:gazzetta.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours