Αυτός είναι ο λόγος που ο Μιχάλης Μαρίνος αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

“Είναι καθημερινό σίριαλ, πολλές οι ώρες, οι συνθήκες δύσκολες”

Καλεσμένος στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Μιχάλης Μαρίνος προκειμένου να συναντήσει την Σίσσυ Χρηστίδου και την τηλεοπτική της συντροφιά. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφαση να αποχωρήσει από το επιτυχημένο σίριαλ «Έλα στη θέση μου».

«Σταματάει η συνεργασία με το «Έλα στη θέση μου». Το σκέφτηκα πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί είναι μια πολύ ωραία σειρά και έχουμε πολύ αγαπημένο και ωραίο κλίμα μεταξύ μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μαρίνος, προσθέτοντας πως «ήθελα λίγο μετά από τέσσερα χρόνια να μην πάω στο γύρισμα. Είναι καθημερινό σίριαλ, πολλές οι ώρες, οι συνθήκες δύσκολες και, παρόλο που υπάρχει πολλή αγάπη, συζητήσαμε λίγο και εξέφρασα τους προβληματισμούς μου».

«Δεν είναι δηλαδή μια απόφαση που πήρα εν θερμώ. Το σκέφτηκα πολύ, είπα να ρίξω λίγο τους τόνους και να επαναπροσδιορίσω τις προτεραιότητες μου. Να δω άλλα πράγματα. Το δουλεύω σαν σκέψη από τα μέσα της χρονιάς, μετά τα Χριστούγεννα, εκεί, Γενάρη με Φλεβάρη» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Μιχάλης Μαρίνος. «Στην καραντίνα που κάτσαμε λίγο, στην αρχή είπα πως είναι ωραία να ρίχνεις και λίγο τους ρυθμούς. Να μην τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να βλέπεις άλλα πράγματα. Αρχίζεις και ανακαλύπτεις πράγματα που είχες ξεχάσει ή που θα ήθελες να ξαναπροσεγγίσεις».

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours